Edustukselle taisteluvoitto Kuopiossa

26.09.2023

Lauantaina nähtiin Kuopiossa melkoinen vuorosoutu, kun Edari nappasi kotimatkalle täydet kolme pistettä voitolla Welhoista. Alku näytti vahvalta, kun savonlinnalaiset menivät 11 minuutin jälkeen jo 3 - 0 johtoon. Sitten otettiin kolme jäähyä ja kuopiolaiset tulivat rinnalle ja erätauolle mentiin tilanteessa 3 - 3.

Toinen erä oli jotakuinkin ensimmäisen toisinto, kun Edustus meni jälleen kolmen maalin johtoon. Toiselle tauolle lähdettiin kuitenki tiukassa 5 - 6 tilanteessa.

Kolmannessa erässä Welhot kävivät jo kahden maalin karkumatkalla, mutta sisukas Edari teki tarvittavat maalit Elmeri Saukkosen vetämänä ja loppulukemat olivat 9 - 10. Varmasti taas yleisölle paljon nähtävää. Nyt on sopiva tauko parannella kenttäpeliä ja kipeytyneitä paikkoja sillä seuraava ottelu on kotona 7.10 ja vieraaksi saapuu SCH Hyvinkäältä. Laita lkalenteriin ja tule paikalle nauttimaan vauhdikkaasta pelistä!!