Kolmas erä toden sanoo. Edustus voittoon sunnuntaina.

29.01.2024

Sunnuntaina pelattiin jäälleen tärkeistä pisteistä keskikastissa. S.S.Storm Siuntiosta on pelatun ottelun jälkeen pisteen edellä Edaria ja kuusi joukkuetta on neljän pisteen sisällä toisistaan sijoilla 4 - 9. Edustuksen pelit ovat sujuneet mukavasti ja mahdollisuudet jopa pleijareihin ovat olemassa. Toki hyvän vireen pitää jatkua kevättä kohti mentäessä.

Kotijoukkue aloitti maalin teon, mutta ensimmäiselle tauolle mentiin vieraiden johtaessa 1 - 2. Peliä ei oikein saatu kulkemaan halutulla temmolla vastustajan jarrutellessa peliä. Storm johti toisenkin pelatun erän jälkeen lukemin 3 - 5. Vierailija sai lahjamaalin, kun tuomarit hyväksyivät vähintäänkin kyseenalaisen maalin keskusteluista huolimatta.

Valmennus herätteli porukkaa toisella erätauolla ja kolmanteen erään kopista tulikin pirteä ja määrätietoinen joukkue. Storm ei saanut aikaiseksi enää yhtään maalia Santun poimiessa yritykset. Kotijoukkue latoi pallon vastustajan maaliin peräti viidesti käyttäen mm. ylivoimat tehokkaasti hyväkseen. Pisteet jäivät Savonlinnaan lukeminen 8 - 5!!

Seuraavaksi Kososen bussi lähtee Kalen kuskaamana kohti Etelä-Suomea tuplapeliviikonlopun merkeissä. Lauantaina 3.2. vastassa Espoon Oilers Akatemia ja 4.2. sunnuntaina SCH HYvinkäällä.