Edustuksella kuuden pisteen viikonloppu

05.02.2024

Helmikuun ensimmäisen viikonlopun tuplapelireissulla Etelä-Suomessa Edustus voitti molemmat ottelunsa ja varsinkin sunnuntain matsi tarjosi erikoisen jännittävän ja kaksijakoisen hetken katsojille. Lauantaina miteltiin Oilers Akatemiaa vastaan heidän kotihallissaan Espoossa ja Edari oli kuskin paikalla alusta loppuun.                                Taululla lopuksi numerot 6 – 9.

Sunnuntaina Hyvinkäällä SCH (Sport Club Hyvinkää) aloitti vahvasti ja vei ensimmäisen erän peräti 5 – 1. Toppi ei saanut oikein rytmistä kiinni ja valmennuksella riitti asiaa kopissa erätauolla. Jälleen jotakin muuttui ja toiselle tauolle mentiin lukemissa 6 – 5. Erän puolessa välissä Edustus iski kolmeen minuuttiin neljä maalia.

Kolmannesta erästä odotettiin tiukkaa taistoa, mutta Top Team vei kotijoukkuetta, jolta tuntui usko jo loppuvan. Toiset täydet kolmepistettä matkasivat Savonlinnaan lukemin 6 – 10. Uskomaton nousu päättäväiseltä keltamustalta.

Seuraava kotipeli on Liikuntahallilla 17.2. ja vastassa Blackbirds Keravalta. Runkosarjan viimeinen vieraspeli on Joensuussa JosBa Akatemiaa vastaa 24.2. ja 2.3. tänne saapuu sarjajohtaja S.B.Vantaa. Varsinkin tuohon viimeiseen runkosarjan peliin on tarkoitus rakentaa vauhdikas yleisölle tapahtumarikas tunnelma.