Edustus jatkoon Suomencupissa

27.08.2023

Lauantaina pelattiin Liikuntahallilla neljän joukkueen turnaus. Mukana Edustus, Voima, PiSaBa ja Javo. Kyseessä olivat myös Edarin ensimmäiset pelit ennen sarjakauden alkua.

Ensimmäisessä pelissä vastaan tuli PiSaBa, joka taipui lukemin 10 - 5.

Tulosta takoivat Tatu Saariniva (1+3), Kaapo Niemelä (3+0), Elmeri Saukkonen (2+1), Eetu Ahokas (2+0), Santeri Nyrhinen (1+1), Samuli Hirn (0+2), Eetu Niskala (1+0) ja Jere Raninen (0+1).

Toisena vastustajana oli Suomisarjajoukkue Voima, jonka kanssa väännettiin tasaisesti aina ottelun loppupuolelle asti. Ottelu päättyi 1 - 3 imatralaisten voittoon. Edustuksen ainoan maalin teki Jere Raninen Elmeri Saukkosen syötöstä. Voima hoiti myös toisen ottelunsa voitokkaasti ja jatkaa seuraavalle kierrokselle.

Kolmanteen otteluun jäi siis panosta ja voittajalle paikka jatkoon. Kyseessä oli uusintaottelu Pieksämäkeläisiä vastaan. Vastustaja aloittikin tehokkaasti ja meni parin minuutin pelin jälkeen 2 - 0 johtoon. Valmennus otti aikalisän, jonka jälkeen pelin hallinta siirtyi Edustukselle. Kolmen erän jälkeen taululla oli lukemat Edustus 7 ja PiSaBa 4. Vaikka viimeisestä pelistä puuttuivat Hirn ja Nyrhinen, hoitivat pojat joukkueen seuraavalle kierrokselle.

Tehoille pääsivät Eetu Ahokas (2+1), Elmeri Saukkonen (1+1), Eetu Niskala (1+1), Jere Raninen (0+2), Kaapo Niemelä (1+0), Tatu Saariniva (1+0) ja Jesse Röyskö (1+0)

Suomisarjan ensimmäinen kotiottelu pelataan Liikuntahallilla 17.9. sunnuntaina klo 14.00.