Kauden alku

14.10.2022

Top Team edustus - TT Stars

Ensimmäinen paikalliskamppailu ei jättänyt jossittelulle sijaa. Lukemat taululla olivat 12-1 ja peli paketissa. Ottelun alku oli tunnustelevaa ja hyviä paikkoja nähtiin kummassakin päädyssä. Ensimmäinen erä kirjattiin edustukselle 1-0 vaikkakin paikkoja oli meilläkin tehdä. Se oli kurinalaista hyvää puolustamista. Toisen erän alkuun vastustaja ropautti pari häkkiä ja meidän puolustuspaketti lähti leviämään. Koko loppupeli oli hyvää pelin kontrollointia edustukselta ja meiltä hävisi kaikki langat käsistä. Täysin oikeutettu lopputulos.

TT Stars – Löysätempo

Toiseen peliin lähdettiin purkamaan ensimmäisen pelin kiukkua Hatsinan miehillä vahvistunutta löysätempoa vastaan.  Ottelu oli melkoisen tasainen, mutta vastustaja oli hieman meitä valmiimpi ja parempi. Kaaduimme taistellen lukemin 4-6. Ottelu oli meiltä jo hieman parempaa vaikkakin maalinteko tuottaa vielä tuskaa. Toivottavasti ketsupit läsähtää seuraavassa pelissä pitkin liikuntahallin mattoa kun vastaan astelee sysmän ylpeys bb-88.

22.12.2023Top Team toivottaa kaikille urheilun ystäville rauhaisaa joulua ja hyvää alkavaa vuotta 2024