Tähtien tähdet

Maalivahdit:

Esa Kinnunen #1

Luotettavin maalivahtimme ikinä. Esa on jo monen kauden ajan kantanut vastuuta tähtien maalista ja tekee sen edelleen tulevalla kaudella. Tämä pelottavan kovassa kunnossa olevan kassari treenaa tänäpäivänä kuin ammattilaisurheilija ja paino on pudonnut rajusti... Onko jopa liikaa?

Viime kauden Kaakkois-Suomen 3.divarin paras maalivahti. piste.šEsa tulee ilmiömäisillä torjunnoillaan estämään lukuisia maalintekotilanteita ensi (kin) kaudella.Mukaansa tempaava persoona ja parempi ihmisenä kuin moni muu  Tulee breikkaamaan kakkosessa isosti. Padel on kovasti myös vienyt ystävämme vapaa-aikaa ja on todettava, että ei pallo mene sielläkään hänen ohitseen. Johtoporras ehkä jopa hieman pelkää, että onko hänellä jo ammattilais sopimusta sillekin puolelle tulossa. 

Lari Turtiainen #26

Viime kaudella tämä herra debytoi 3. divisioonassa ja teki sen tyylillä. Nousujohteinen ura vei täksi kaudeksi 2.divariin jossa poika pääsee varmasti kovaan testiin. Lari on myös parantunut paikalla oloaan vuoroilla mikä näkyy otteissa todella vahvasti  Toivottavasti työnantaja ymmärtää treenamisen tärkeyden ja antaa Larille palkallista vapaata iltoina milloin työvuoro sattuisi päällekkäin. Nopeat akrobaattiset reaktio torjunnat ovat ehdottomasti maalivahtimme tavaramerkki, jolla tullaan vielä useasti kääntämään vastustajien silmäkulmat kurttuun. Larry on loistava mies maalivahtikolmikkoon, koska hänellä on kaikki taidot pelata tätäkin sarjatasoa.

Jarkko Paappanen € 35

Maalivahtiosastolle tulevalle kaudelle hankittu tähti.Hpu:n ja Savonlinna Unitedin pelejä seuranneet joukkueen scoutit kertoivatkin johtoportaalle, että nyt on iso pelaaja alemmalla sarjatasolla johon kannattaa kiinnittää huomiota. Puhelimet ja faxit kävivät kuumina kunnes lopulta siirto realisoitui. Yhteinen sävel löytyi kun siirtokorvaus oli sopimuksen loppumisen häämöttäessä huomattavsti pienempi. Paappanator hyppää suoraan vitosesta kakkoseen ja se hyppy ei ole tämän tason veskarille yhtään mitään... kuin ilmaa, Jarkon vahvuudet on ettei heikkouksia ole niitä ei vain kertakaikkisesti ole. Nykyaikaisen veskarin prototyyppi.

Puolustajat:

Eetu Niskala # 92

Meidän poika, melkein kuin oma poika. Hyvän kasvatustyön tuloksena Eetusta on kuoriutunut mies, joka sulautuu joukkueeseemme superhyvin. Hän jo aikoinaan syntymäpäiväjuhlissaan kertoi olevansa kuin perheen kanssa kun yhdessä istuimme ikimuistoisen illan "aikuisen naisen" säestäessä puolen tunnin välein. Kesällä tapahtunut siirto saatiin onnellisesti päätökseen ja poika pukee ensi kaudella tähdistön peliasun ylleen ensimmäistä kertaa elämässään.

Vahvuuksiin kuuluu ehdottomasti peliäly, hyvä fysiikka ja armoton laukaus,. Lämäri tulee välkyttämään valosummeria vastustajan maalin takana ensi kaudella useita kertoja. Todella monipuolisella pallotaiturilla on mahdollisuus olla ensi kaudella Stars miehistön tärkeimpiä pelaajia ellei jopa se tärkein. + onhan Eetu ihan söpökin, vai mitä? 

Simo Wilska

Samu Juvonen #27

Noniin. Nyt on herra talossa. Samu tulee auttamaan Starssia ensi kaudella aina kun paikalle pääsee. Tottakai sikariporras toivoo, että mies olisi aina mukana, mutta työt ja haastava välimatka rajoittavat hieman pelejä. Juvosen mailataiturista on todettava, että jos haluat näyttävän pelaajan nähdä niin tulkaa paikalle Savonlinnan liikuntahallille kun pelejä on.

Silkkinen pallotatsi, kärkimiinat, laukauksen tarkkuus kaukaa viivasta... voi kun on kaunista. Joukkueen yksi todella iso hahmo, jonka juttuja ei kannata vastustajan kuunnella. Tai jos lähdet leikkiin mukaan tulet jäämään kakkoseksi. Erittäin pidetty pelaaja OMIEN keskuudessa :) Näyttävän pelaajan näyttävä paluu 2.divariin. Kantaa säkillä tehopisteitä omaan sarakkeeseen. Kaikenkaikkiaan megalomaaninen vahvistus.

Oskari Savolainen

Werneri Turunen

J-P Saukkonen #7

Sulkavan kanttihirmu. Juppe tuli pitkällisen piinauksen jälkeen Stars nuttuun kilpailija Väpepasta. Innokkuus on paistanut miehen otteista aina ja nyt isäksi tullessaan rauhoittunut yleisilme näkyy myös erittäin positiivisesti kentällä. Kapteenisto tietää mitä saa kun antaa nuorelle miehelle peliaikaa. Tämä mies ei petä, hän on tullut jäädäkseen.

Pitkä ja ulottuva puolustaja, joka taitaa fyysisen kuin myös taktisen pelin puolen. Vahvuuksiin kuuluu erinomainen kyky suojata palloa kovassakin vauhdissa, kovat kanttiveivit ja viuhuvat kudit. Hyvä täsmähankinta puolustuspäähän.


Hyökkääjät

Toni Sironen #32

Kuningasrapu. Tonin askeleet piirittävät vastustajan ja kun pihteihin joudut ulospääsyreittiä ei ole näköpiirissä. Jos yrität lähteä johonkin suuntaan rupeaa rapina käymään ympäriilläsi ja kerta toisensa jälkeen linjat blokkautuvat ravun maskuliinisiin jalkoihin tai käsivarsiin. Ikävää vastustajan kannalta. Erittäin fyysinen ja monikäyttöinen toni on mieluinen mies kapteenistolle hänen monikäyttöisyyden vuoksi.Joukkueen rakenteen huomiion ottaen Tonilla mahdollisuus lunastaa paikka hyökköyspäässä. Voi olla myös hetkiä jolloin puolustajan paikkakin kutsuu, mutta kaiken tämä mies hoitaa kunnialla ja tyylikkäästi.

Siroselta tullaan ensi kaudella näkemään lämäreitä, kanttivetoja, vetoja ja ehkä muutama spin-o-rama syöttökin. Tilan jos joku antaa niin karmeat kantit viuhahtelevat vastustajan maaliin täysin vastutamattomasti . Joukkueen taisteluilmeen ruumiillistuma. Säälimätön mies kentällä, vaikkakin sen ulkopuolella onkin todellinen nallekarhu.

Sami Tuovinen #16

Joukkueen perustajajäsen. Sami on pitkän linjan palloilija ja sellainen persoona joukkueessa, jota kaikki katsovat ylöspäin. Aktiivisen voimaharjoittelun vähentäminen on antanut tälle herralle lisää kimmoisuutta ja vauhtia. On salakavalan viekas ihminen kentällä ja soturi viimeiseen hengenvetoon. 

Kapteenistoon valituksi tuleella ässällä on syvä luottamus kanssapelaajiin ja johtaminen tapahtuu esimerkillä. Nyt uransa suurimman kauden edessä niin henkilökohtaisella kuin myös joukkuetasolla.  Pitkä korpivaellus alasarjoissa on päättynyt ja Samin lempilapsi on valmis isoihin valoihin. Pelaajan vahvuudet ovat johtajuusominaisuudet, fysiikka ja terävät askeleet. Tulemme näkemään ensi kaudella vahvan ja nälkäisen aikuisen miehen, joka tekee kaikkensa joukkueen eteen. Vastustajan vapina kantautuu katsomoon asti kun tämän miehen aura laskeutuu kentälle.

Juuso Immonen

Hannu Pasanen

Antti Kansanen

Eetu Kettunen

Lasse pennanen #8

Atleettinen mies kyliltä. Vahva ja pitkä Lasse on vapautettu vasempaan laitaan tulevalle kaudelle, Laukaus ón kuokkaa: kliininen. Uskomattoman kovan rightin laukauksen omaava palomies on tullut Savonlinnaan sytyttämään tulipaloja ei sammuttamaan niitä. Jos kapteenisto osaa ulosmitata kaverin potentiaalin niin jälki voi olla tuhoisan palavaa. Toivottavasti Liikuntahallin matto kestää kipinät ettei virkaveljet joudu olemaan miltei jokainen viikonloppu letkun päässä kiinni.

Joukkueen sisällä erittäin pidetty rauhallinen perheenisä. Vahvuuksiin kuuluu jo em. laukaus hyvä fysiikka ja periksiantamaton asenne.

Ismo Rajalahti #13

Ismo tuo legendaarisen mysteerinen tähtipelaaja ja voimahahmo suoraan kaukaisesta ruhtinaskunnasta. Vielä tänäkin päivänä tämä herrasmies jaksaa ihastuttaa savonlinnalaisia salibandyn seuraajia ilmiömäisellä rightin laukauksellaan. Ippe on parhaimmillaan huikea karvaaja ja nopeiden vastaisku hyökkäyksien päättääjä. 

Pitkästä aikaa paluu 2 divisioona tasolle on tosiasia myös hänelle. Kunnossa ollessaan Rajalahden herra takoo kovat lukemat pörssitilastoihin.  Kiltin olemuksensa takia pääsee  välillä livahtamaan vastustajien ohi täysin huomaamattomasti. Tilanne päättyy usein siihen, että pallo on verkossa ja Ruhvanan ruhtinaskunnan sinfonia soi taustalla. Maalintekijän vahvuuksiin kuluu ulottuvuus, peliäly ja erinomainen laukaus kovastakin vauhdista.

Eeki Malkki

Sami Kovanen #19

Joukkueen konkariosaston mies. Mies, jonka tarinoita kuunnellessa jopa allekirjoittanut istuu alas ja siirtyy kuunteluoppilaaksi. Tarinoiden takaa paljastuu piinkova bisnesmies ja kovan tason salibandymies. Pelilliset taidot pääsevät nyt vihdoin oikeaan sarjaan  Perheenisän perusilme on hymy. Se hymy tulee valloittamaan Savonlinnan liikuntahallin katsojat ja ehkä jopa vieraspelienkin katsojat. 

Kovassa kunnossa oleva Sami tulee tekemään hienon sisääntulon uuteen kauteen. Kirurgisen tarkka peliäly yhdistettynä nopeisiin jalkoihin tietää paljon hyvää TT Starssille. Ne syötöt ,jotka lähtee Samin lavasta on välillä sellaista kermaa ettei voi takatolpille noussut kanssapelaaja kuin hymähtää ja tökätä pallon maaliin.