Pelaaja-arviot 2021-2022

Maalivahdit:

Esa Kinnunen #1

5 73,64 7,58

 Esan torjunta tilastot viime kaudelta yläpuolella. Pahat polvivaivat vesittivät meidän pitkäaikaisen luottovahdin kauden. Kun Esa oli tikissä hän koppasi palloja ollen huikea. Isoimpana saavutuksena ehdottomasti paikallispelin voitto. Erittäin hyvä kaveri ja maalivahti. Huhuissa on kuulunut, että Esa nähdään ensi kaudella kentällä.

****

Lari Turtiainen #26

Lari kävi vain alkukauden meidän mukana. Kolmen maalivahdin takia jättäytyi jo syksyllä pois. Hyvä tuleivaisuus on pojalla edessä jos jaksaa painaa.

Jarkko Paappanen ¤ 35

15 77,46 7,19

Luojan kiitos, että Jarkko pysyi kunnossa koko kauden Larin lähtiessä ja Esan painiessa polvivaivojen kanssa. Jarkko pysyi tyynenä ja kunnossa. Kauteen tarkalla harjoittelulla panostanut Papi oli mies paikallaan kovissa peleissä. Piti paljon meitä pystyssä ja oli ehdottomasti yksi sarjan parhaista maalivahdeista. Isoimpana voittona totaalinen Löysätemmon nöyryytys vieraissa ja nollapeli SB Heinolaa vastaan.

****1/2

Puolustajat:

Tuomo Auravuo #54

11 peliä 6+7=13pts

Kauden tärkeimpiä pelaajia. Tuomo antoi kokemuksen puhua ja oli erittäin kova peluri meille läpi kauden. Se on kivan näköistä katsoa kun on kanssapuolella pelaaja, joka ei juurikaan virheitä tee. Toimivan puolustuksen kivijalka. Toi myös paljon lisää Starssin ontuvaan erikoistilanne peliin.

****1/2

Samu Juvonen #27

13 peliä 8+6=14pts

Asettaa muille tason. Samu toi ilahduttavasti hurjasti ääntä koppiin ja muutenkin taktisen puolen osaamista, joka auttoi tähdistöä paljon kuluneella kaudellla. Tällä herralla on kyky nostaa vierustoverien tasoa ja se näkyy kentällä. Reissupelaaja valitteli vähäistä tuntumaa kauden aikana, mutta oli silti illasta toiseen aivan suvereeni kentällä.  Paljon palloa mielivä poika ei palloa menetä ilman vastustajan rikettä. Jos olisi yhtään parempi tuuri ollut matkassa niin 2 pistettä olisi kilahdellut per peli tilastoihin.

*****

Oskari Savolainen

16 peliä 6+7=13pts

Kooveen juniorimyllyn läpikäynyt taitoniekka, joka valloitti monet savonlinnalaiset akrobaattisilla silmänkääntötempuilla. Myös vastustajan pelaajatkin välillä hieroivat silmiään, että mitä täällä tapahtuu... Oskari oli erittäin iso palanen viime kauden joukkuetta ja tulee nostamaan vielä osakkeita lisää tulevalle kaudelle. Tämä kausi pelkästään ei jää tähdenlennoksi. Lentokelit jatkuu.

****

Werneri Turunen #44

18 peliä 0+20=20pts

Vaisun puolustajan vaikea kausi tiivistyi viimeisen pelin tolppalaukaukseen. Ei nähty maaleja ei.

**

J-P Saukkonen #7

14 peliä 5+5=10pts

Juppe aloitti kauden puolustajana. Hyvät otteet ja hyökkäyksen tehottomuus ajoivat miehen loppukaudesta hyökkääjäksi. Sulkavan kanttikeisari pingoitti kielet ja rupesi laulamaan. Kovia tehoja loppukauteen myös tuli ja paikka Stars fanien sydämmestä. Ikäviä pieniä loukkaantumisia pitkin kautta.

****


Hyökkääjät

Toni Sironen #32

17 peliä 4+4=8pts

Kuningasravun tasainen saksiminen huipentui kohti loppukautta jolloin hivuttautui lähelle Kansista pistepörssissä. Ihan loppuun asti ei riittänyt kiri ja taakse jäätiin. Hyvän joukkuekaverin leimaa kantava Toni uhkaili jo vaihtaa kokonaan jalkapalloon, mutta pitkällisten neuvottelujen jälkeen hän jatkaa vielä meidän mukana. Rahalla on valtaa... 

****

Eetu Niskala #92

16 peliä 15+5=20pts

Joukkueen hyökkäyspelin syömähammas. Iski paikalliskamppailun Starssin nimiin ja teki sen tyylillä. Tasainen maaliruisku läpi kauden. Nuori mies, joka on oppinut maalintekemisen jalon taidon viime kauden aikana. Pojan puolesta sanottava, että hienosti hyppäsi hyökkääjäksi vaikka tontti on hänelle täysin uusi. Tähdistön sisäisen pörssivoitonkin otti nimiinsä näytöstyyliin. Huikea potentiaali ja huikea kaveri.

*****

Sami Tuovinen #16

14 peliä 8+6=14pts

Tämä mies. Mystinen konkari, joka painaa joka puolella kenttää ja siinä sivussa nakkaa pisteen per pei. Erittäin arvostettu pelaaja joukkueen sisällä, joka tekee kentällä kaiken viimeisen päälle. Ei jätä edes viimeisellä sekuntilla hommia kesken, minkä tietää varmasti nyt myös sysmäläisetkin. Hieno kausi ja jatkoa seuraa...

****1/2

Juuso Immonen #61

7 peliä 12+4=16pts

Jäi juusolla kausi piippuun. Loukkaantumiset värittivät miehen kautta. Kunnossa ollessaan nähtiin tuttua Jupea eli läjäpäin tehopisteitä. Stars toivoo sydämmen pohjasta, että ukko on ensi kaudella mukana.

****1/2

Antti Kansanen #38

18 peliä 9+3=12pts

Tämän kauden kehittyinein pelaaja pelasi nousujohteisen kauden, joka kukoistaa kunnolla ensi kaudella. Luotettava kansis hoitaa oman ruutunsa kenen kanssa ja missä vain ja milloin vain. Monikäyttöinen mies osaa pelata jarruna ja tulosta tekevässä yksikössä, joka on äärimmäisen iso vahvuus. Stars uran paras kausi.

****1/2

Eetu Kettunen #10

16 peliä 7+8=15pts

Kettu raaputteli erittäin kovan kakkosdivarikauden. Ensimmäinen se oli laatuaan, mutta nyt näytti mies potentiaaliaan. Tasainen kausi, mikä tarkoittaa kokemuksen laskeutumista hänen harteille. Ranne lähtee välillä kuin lastikalla ja sitä saatiin maistella pitkin kautta. Syöttöpörssin sisäinen kakkossija kertaa myös peliälykkyydestä. Loistava kausi.

****1/2

Lasse pennanen #8

16peliä 6+4=10pts

Itseluottamuksen kanssa paininut Lasse on iso osa joukkueen hyökkäyspeliä. Parhaimillaan palomies ei sammuttele paloja ollenkaan ainoastaan sytyttää nitä. Tämän kauden parasta antia on ehdottomasti huikea rightin laukaus jota ei pidä pelätä käyttää. Odotukset ensi kauteen ovat suuret kun tietää tämän herran kyvyt.

**** 

Ismo Rajalahti #13

16 peliä 4+7=11pts

Ismon hieman sekoittavat työkuviot rajoittavat hieman treenamista, mutta kaikki kun kohdallan niin tämä mies tekee paljon asioita erittäin oikein. Kausi oli hyvä ipeltä ja konkari jatkaa kaikkien iloksi ensikin kaudella ihmisten viihdyttämistä.

****

 

Eeki Malkki #81

16 peliä 12+5=17pts

Jokkueen parhaaksi pelaajaksi viime kaudella palkittu eeki otti kaikki mukaan ja vei ihastelemaan maailman nopeimpia salibandyjalkoja. Taukoamaton kipitys tuottaa riemua jokapaikassa paitsi vastustajissa. Hieno ja ehyt kausi. Toivotaan, että nämä jalat kirmaavat askin sisällä myös ensikin kaudella. 

*****

Sami Kovanen #19

2 peliä 0+0=0pts 

Samin kausi jäi pahasti piippuun. Hurjat tehot suomen cupissa mättänyt sami otti aikalisää ja kaukaisuutta joukkuetoiminnasta. Annettakoon se hänelle. 

Juuso Räsänen #25

10 peliä 5+7=12pts

Susi lampaan vaatteissa. Täydellinen perikuva artistista, joka tekee ihan mitä huvittaa kun vaan huvittaa. Juonikkaita ratkaisuja viljelevä juuso osaa näyttää flegmaattiselta, mutta yhtäkkiä saattaa olla juoksenut sinusta jo 5metriä ohi ja käyttänyt sinulta matkalla pari kertaa pujutkin. Toivottavasti pääsee tulevalla kaudella useamminkin peleille. Hieno uusi tuttavuus tähdistölle.

****1/2

Antti Kesälahti 

5 peliä 1+2=3pts

Onko joku nähnyt kesoa? Ilmoittakaa sikariportaalekkin jos näätte. Kauden hienosti aloittanut kaveri, joka hävisi johonkin joulun jälkeen.