Pelaajisto

Maalivahdit:

Antti Kemppainen

- Tulisieluinen kassari, joka tiukan paikan tullen vaan nostaa rimaa korkeammalle. Akrobaattinen reaktotorjuja jonka vahvuus on ehdottomasti 1vs 1 tilanteet ja lähitorjuntatyöskentely.

Esa Kinnunen

-Milloin jojon into loppuu. Vastaus. Ei milloinkaan. Lannistaa vastustajan hyvin peittävällä torjuntatyylillä ja osaa käsitelllä paineet kylmänviileästi. Uransa suurin kausi edessä. Nostaako tämä mies kauden päätteksi pyttyä ensimmäisenä ilmaan, sen aika näyttää.

Mika Myllys

-Uusvanha tuttavuus monelle seuran jäsenelle. Mösi tuli laajentamaan Starsin maalivahtiosastoa. Herra naarattiin mukaan punkaharjulta, jossa haasteet kävivät liian pieneksi tälle loistavalle maalivahdille. Tulee auttamaan paljon joukkuetta pelinohjaamistaidoillaan.

Puolustajat:

Simo Wilska

-Tuulen nopea ja temperamenttinen pelaaja. Loistavia nousuja harrastava puolustaja taitaa vastustajan ihon alle menemisen. Vahvuuksiin kuuluu myös erittäin napakka lyöntilaukaus.

Lasse Pennanen

Laitoimme meidän seurajoukkueen scoutit etsimään pelaajia naapurikuntiin, jonka tuloksena löytyi vikkeläjalkainen puolustuksen monitoimimies. Tylsyttää vastustajan nopeat vastahyökkäykset erinomaisella sijoittumisellaan ja räjähtävällä nopeudellaan. Omaa painavan laukauksen ja hyvän pelikäsityksen.

Werneri Turunen

-Jotenkin vaikea analysoida tätä pelaajaa. Penkkimies jos ei mitään mullistavaa tapahdu.

Toni Sironen

-Zero hankittiin laajennetussa scouttauksessa juväskylän pelikentiltä. Atleettisen joukkuueemme, ehkä jopa kovakuntoisin nuorimies. Ihastuttaa omat ja vihastuttaa vastustajat loputtomalla liikkeellään ja periksiantamattomalla asenteellaan. Lämäri lähtee ja viholliset lentelee kun toni on kentällä.

Kalle Husso

-'Ikiliikkuja se on, ikiliikkuja se on' Kalle on vanhan koulukunnan coast to coast pelin ruumiillistuma. Todellinen enegiapaketti, joka luovuttaa juostessaan kanssapelaajiin virtaa. Aivan äärettömän positiivinen ja mukava herrasmies, jonka suurimmat avut ovat levottomissa jaloissa ja hyvässä asenteessa. Tilanteet eivät jää ikinä kesken ja asiat hoidetaan esimerkkilisesti loppuun asti.

Samu Juvonen

-Kaikki savonlinnalaiset, jotka ovat salibandya seuranneet tuntevat tämän kaverin. Jo varhaisessa iässä Josbaan lähtenyt huipputaitava peluri saa kanssapelaajat näyttämään paremmilta. Koko kesän jatkuneet sopimusneuvottelut saatiin vasta lokakuun alussa päätökseen ja samulle tärkein tekijä seuraan siirtymisessä oli kivat kaverit, joita meillä oli tarjota heti 15. Fakta on se, että tämä mies voisi pelata ihan millä sarjatasolla haluaa. Samu vie ja vastustaja vikisee.

Hyökkääjät

Sami Tuovinen

-Komein, nopein  ja suurin. Se on Ässä. Legenda aloittaa varmaan jo 15. kauden Stars paidassa. Ainoa alkuperäisjäsen, joka on koonnut joukkueen hyvin laskelmoivasti. Usko omaan pelaamiseen kuin myös joukkueeseen ei ole horjunut missään vaiheessa ja nyt hän voi keräillä ja nauttia kovan työn hedelmiä. Huhu kertoo, että uskomattoman maalijyvän salaisuus on aamulla nautitut pellavansiemenet.

Juuso Immonen

-Starsin kautta aikojen paras maalintekijä. piste. Joukkue nojaa ajoittain liikaa jupen maalintekotaitoon ja odottaa, että kyllä sieltä kohta taas maalintekijä jotain taikoo. Kun tarkemmin asiaa miettii niin miksi ei odottaisi, tämä kaveri ei maalintekotalkoissa petä koskaan. Omaa myös erittäin hyvän pelikäsityksen ja yllättävän vikkelät jalat.

Hannu Pasanen

-Kovan treenikesän vetänyt Hannu on valmis palaamaan parrasvaloihin. Oikealta laidalta kun rupeaa tasainen exel lavan kopina käymään parkettia vasten ja kutsuhuudon kuulee, niin syötä, koska tilanteet pättyy n. 95% vastustajan maaliverkkoon. Suoraviivainen pelityyli juontaa juurensa nuoruuden HPK-vuosilta, jossa ei kaarreltu kun paineltiin maalille ja laitettiin limput sisään. Huikea esikuva meille kaikille.

Antti Kansanen

-Viime kauden paras pelaajamme on valmistautunut taas kerran esimerkillisesti tulevaan sarjakauteen. Hyvin huollettu ja treenattu vartalo kerää jopa vastustajienkin katseet. Antti erittäin kovajalkainen väkkärä, jolla laukaus kehittynyt huomattavasti. Monipuolinen pelaaja ja tärkeä pelaaja keskikaistalle.

Eetu Kettunen

-Kesän pilannut polvivamma rupeaa olemaan onneksi jo takanapäin. Joukkueen eniten 1 vs 1 haastoja tekevä pelaaja. Välillä suoritukset ovatkin melkoista highlight kamaa, joka saa ylesönkin taputtamaan. Eetu on 3.divarin jopa aliarvostetuimpia pelaajia, koska omistaa aivan maagisen peliälyn. Silkkinen kosketus palloon.

Jari Miettinen

-Jari tuli, pelasi, voitti. Viimekaudella joukkueeseen naarattu pelaaja osoitti, että 4.divari on hänelle aivan väärä taso. Nyt askel seuraavalle tasolle ja haastavampaan sarjaan. Jarilla on yksi joukkueen painavimmista kanteista ja hyvä syöttövalikoima. Valmentaja todellakin toivoo tämän miehen pysyvän pelikunnossa kauden loppuun asti.

Ismo Rajalahti

- Ruhvanan ruhtinas kylvää kauhua nopella ja tarkalla rightin puolen laukauksella. On asettunut jupen tutkapariksi hyvällä menestyksellä. Halutessaan sarjan paras takakarvaaja jos vain röyhkeyttä löytyy.

Sami Venäläinen

-Suuren salibandyperheen vesa. Pomputellen palloa kuljettavalla pammolla ei ole huolta karvaajista, koska pallo on niin korkealla ilmassa ettei vastustaja sitä pois ota rikkomatta korkealla mailalla. Joukkueen todellinen jokerikortti, joka voi kantaa starssia pitkälle kevääseen. Tulee lunastamaan suuret odotukset ja pelaamaan itsensä savonlinnalaisten sydämmiin.

Aleksi Padatsu

-Viime kauden kakkosdivaria vääntänyt pada tarttui syöttiin ja otti stars haasteen vastaan.Muutama kausi sitten pari peliä mukanamme pelanneenna pelaajana, ei ole voinut unohtaa niitä hetkiä, jotka kanssamme koki. Veri veti takaisin starsiin. Nuori kaveri jolla on paljon näkemystä pelistä. On valmennukselle oikein mieluinen pelaaja, koska pystyy pyytettömästi hoitamaan paikan kuin paikan. Todellisia vahvuuksia on hyvä laukaus ja pelinlukutaito.

Arttu Mäkelä

-Nuori talentti aloitti kautensa edustuksen puolellla. Kun yhteistä säveltä ei löytynyt siellä, Arttu otti hypyn kohti suurta tuntematonta ja laittoi stars asun ylleen. Joukkueen johto odottaa tältä nuorelta talentilta paljon. "Kaveri on yksi koko seuran parhaimmista nuorista kyvyistä" tuumasi seuran eräs kokeneempi jäsen. Vahvan laukauksen ja nopeiden jalkojensa avulla hän varmasti aiheuttaa paljon päänvaivaa vastustajien pelaajille/valmentajille. Todella iso palanen tulevalle kaudelle.