Pelaajisto

Maalivahdit:

Esa Kinnunen

Rauhallinen torjuntakone. Meijän Esa hoitelee tyylikkään rauhallisesti pelit ja reenit. Hyvin toimiva sijoittuminen ja tilanteiden lukeminen suurimmat vahvuudet.

Antti Kemppainen

Kallislahden kauhoja pitää pallot pois maalista, kovan fyysisen kunnnon omaava Antti on hyvä torjuja. Vahvuudet on reaktioissa ja vahvoissa vastaantuloissa.

Mika Myllys

Veskari, joka käyttää ääntä ja jolla kokemus näkyy rutiineissa kun on mukana. Raaka lihasvoima hymyilyttää naiskatsojia ja joskus jopa punastuttaa myös pelaajia. Helppo pelata edessä kun ääniohjaus ja torjuntyöskentely pelaa. Kapteemiston jäsen, joka auttaa joukkuetta myös taktisella puolella.

Puolustajat:

Simo Wilska

Suuria harppauksia viimeisten vuosien aikana ottanut periksiantamaton taistelija, joka kehittynyt paljon myös teknisiltä ominaisuuksiltaan. Mieluinen pelikaveri kaikille, koska ymmärtää pelistä ja pelaa omilla vahvuuksilla.

Tuomo Auravuo

Tuomo teki paikalliskilpailijaan sopimuksen, joka pituudeltaan 5+1 vuotinen. Rightin puolelta kovaa laukova puolustaja, jolla on aivan timanttinen pelinlukutaito. Sikariporras hykertelee tyytyväisyyttään kun Tuomo siirtyi Stars ryhmään. Erittäin mieluinen lisä puolustusosastolle, koska on todella hyvä joukkuepelaaja.

Werneri Turunen

Silloin tällöin saa syötön perille. Epätasaisuus vaivaa otteita. Tulee saamaan silti peliaikaa, koska pakkeja ei ole liikaa. Joukkueen kapteeni. 

Toni Sironen

Nyt jo kaikille savonlinnalaisille tuttu fyysinen raataja, joka ajaa vastustajaan kiinni vaikka peli olisi jo päättynyt. Hieno pelimies, josta vastustajat eivät varmasti sano samaa.

Kalle Husso

Liikunnan monitoimimies on paljon nykyisin liiton tehtävissä, joten kalle tulee pelaamaan jos tarve vaatii. Yksi mikä on varma asia, että jos kentällä tapaatte niin hän on juossut sinusta jo kolmeen kertaan ohi ja lyönyt mustelmia pitkin pohkeita mennessään.Erittäin positiivinen ja pidetty kasvo Stars leirissä.

Heikki Herranen

Stars legenda, Top Team legenda. Heikki on kerennyt jo pari kautta kaukaloita koluamaan, harmikseen viime vuosina kärsinyt ikävistä loukkaantumisista. Erittäin hyvän peliälyn ja suoraviivaisen pelitavan omaava puolustaja tai hyökkääjä, ei väliä mitä paikkaa suorittaa niin hyvä peluri hefe on.

Hyökkääjät

Sami Tuovinen

Komea karpaasi, joka piiskaa itseään kausi kaudelta kovempaan kuntoon. Sami on hassu kaveri kun miettii ikää ja kuntoa, pyyhkii jalalla parikymppisten ohi mennen tullen. Arvostettu kapteeniston jäsen. Varakapteeni on erittäin monikäyttöinen pelaaja, joka johtaa esimerkillään. Jos jostain pelaajasta kirjoittaisin ylistyslaulun niin tekisin sen Samista. 

Juuso Immonen

Jupe on maalivirtuoosi vailla vertaa. Hieman herralla kummittelee syöttöpörssin kakkossija 3 divari peleissä, johon hän hakee tulevalle kaudelle muutosta. Hän haluaa ottaa kaikki tilastot haltuun ja hyvä niin, nälkää riittää loputtomiin. Jokaisella reenivuorollakin antaa kaikkensa joukkueen eteen, koska inhoaa häviämistä yli kaiken. 

Hannu Pasanen

Mister stars. Hannu painaa vuodesta toiseen maaleja, ei elä mistään muusta kuin maaleista ja hyvistä joukkuekavereita. 3 divarin nopein hattutemppukin on tämän miehen käsialaa. Ehdottomasti suurin vahvuus on oikea aikaisissa maalinedus nousuissa. Toimisto on siellä ja sieltä ne maalit tehdään. Go Hannu! 

Antti Kansanen

Joukkueen viime kausien ehkä se jopa kehittynein pelaaja. Antti liikuttaa palloa, voittaa kaksinkamppailuita ja laukoo maaleja. Aliarvostettu pelaaja, jota kapteenisto arvostaa äärettömän paljon. Antti tulee tulevalla kaudella nousemaan 3 divarin sentteri eliittiin. 

Eetu Kettunen

Näin kauden alussa Eetu hakee vielä parasta kuntoaan. Onnellinen perheenisä on hyvin korkealla iq:lla ohjelmoitu pelaaja, jonka tietokone roksottaa koko ajan kun hän hakee oivaltavia syöttöjä ja rytmittää peliä. Hiomaton timantti, joka tulee kauden edetessä lunastamaan paikan savonlinnalaisen salibandy väen sydämissä. 

Lasse pennanen

Rightin puolelta operoiva täsmäase, joka tullaan näkemään pitkälti hyökkäyksessä tulevalla kaudella. Antaa kätisyyden ja peliälyn takia suuren vaikutuksen joukkueen hyökkäyspeliin. Mukava palomies, joka ei ole kentällä sitä. Ulottuva, vahva ja vikkeläjalkainen Lasse tulee vastaamaan kapteeniston huutoon ja tekee isot tehopisteet. 

Ismo Rajalahti

Ismo on takuuvarma peluri kun kaivataan tehoja hyökkäyspäässä. Tällä kaverilla on kaikki valmiudet pelata hyvää salibandyä kentällä. Maalit, syötöt, karvaukset etc. Hoituu. Ippe kun saa vielä kunnon kohdilleen niin on pistepörssin top 10 kamaa. 

Sami Venäläinen

Pammon tilanne peleille on vähän avoin. Tuleva insinööri käy koulua ja tekee täyttä päivää vielä töitä kaupanpäälle. Jos tarve vaatii ja Herra kerkeää, niin hyppää askiin mukaan. Silloin saamme ison kasan ihmettyneitä katseita vastustajan pelaajilta, koska sieltä tulee sellaista kynää, vetoja ja syöttöjä mitä kukaan ei ole edes osannut kuvitella. Jokerikortti. 

Aleksi Padatsu

No niin. Mitäs pannaan? Saisiko olla kantti ylänurkkaan? Juuup. Pada painaa kanttia keskustasta ja vesittyneet vastustajan maalivahdin silmät hapuilevat väsyneellä katseella palloa maaliverkoista. Anna tilaa niin näin tapahtuu kerta toisen jälkeen. Joukkueen nuorimpia, jolla löytyy jo paljon näkemystä pelistä. 

Markus Karttunen

Joukkueen uusia kasvoja. Fyysinen kuntoihme, joka nostaa painot kattoon ja pallot maaliin. Karttu on nopea ja jalakas pelaaja. Vaikea kuvitella, että tälläinen pelaaja päästettiin lipsumaan stars leiriin. Tietenkin kapteenisto on tyytyväinen kun tilaisuus tuli vastaan ja Markus pisti nimen sopimustarjoukseen. Nättiä. 

Arttu Mäkelä 

Viimekauden loukkaantumiset on selätetty ja Arttu on kovemmassa iskussa kuin ikinä. En ihmettele jos paikallisvastustajan taustajoukot pyysivät kaveria heidän mukaansa. Starsin onni, että Arttu operoi meillä eikä muualla. Tekee melkein jatkuvasti oikeita asioita kentällä ja sen huomaa kasvavana itseluottamuksensa. Tätä junnua ei pysäytä mikään tulevalla kaudella. Tulee kunnossa pysyessään pelaamaan 30pisteen kauden. 

Jukka vertainen

Suolahden urhojen pelaaja, joka otti yhteyttä joukkueen kapteenistoon kauden kynnyksellä. Vähän aikaa seurattuani Jukkaa tulin lopputulemaan, että tässä vasta nälkäinen pelimies. Erittäin kovalla liikkeellä kentää ympäri pyörivä hyrrä, jolla laaja syöttövalikoima ja painava veto. Lunastaa paikan joukkueessa keskikaistalla. 

Kimmo Höglund

Puuttuva palanen, Starsin puuttuva palanen? Salibandykenttien Shanahan. Tämän herraasmiehen kanssa kapteenisto oli jo kesällä yhteyksissä, ja sopimus saatiin aikaiseksi juuri ennen toista turnausta. Neuvottelut venyivät lokakuulle asti, koska Kimmo halusi muista poiketen käydä viimeistely leirinsä Lapissa yksinään. Huikealla peliälyllä ja räjähtävällä laukauksella operoiva entinen lippulaivan kapteeni on erittäin vaarallinen mies vastrustajan vinkkelistä. Tulee olemaan  ratkaisevassa roolissa Starsin hyökkäyspeliä ajatellen ja tulee tekemään sen tuloksekkaasti.