KAUSIENNAKKO Joukkueittain 2019.2020

27.09.2019

SBS Hamina

Erittäin mielenkiintoinen tuttavuus 3 divari tasolle. Hamina on  tilastojen perusteella tasainen vahva rosteri ja nuoret miehet ovat hyvässä kunnossa. Raivannut tiensä Suomen cupissa kolmannelle kierrokselle.  Viime kaudella napsi käsittämättömät 18 voittoa putkeen, joka merkitsee 4 divarin lohkon 17  täyttä ylivoimaisuutta. Seuraa häntä:  Kasurinen tino, voitti viimekaudella joukkueen sisäisen pistepörssin tehden 34 pistettä. Arvio: uskon Haminan päätyvän sarjassa sijoille 4-6.

Korian Klubi

Kovin satsauksin kauteen lähtevä joukkue, jonka ainoa tavoite on nousu. Erinomainen maalivahtipeli, ja todennäköisesti muutenkin hyvässä kunnossa olevat pelaajat janoavat ”heikompiaan” nämä nälkäiset saalistajat saivat vielä signeerattua liigapelurinkin. Klubin rosteri on täysin vertailukelpoinen 2 divari joukkueiden kanssa, vauhdilla takaisin kakkoseen. Seuraa häntä: Jarkko Aaltonen, liigapelaaja. Katsotaan miten kaveri sopeutuu suomen nopeimpaan sarjaan: Kaakkois-Suomen 3 divariin.  Arvio: lohkon 1.

BB-88

Perinteikäs seura, joka kotiaski tunnetaan laajalti. Saanut vanhoja pelureitaan takaisin ja tulee varmasti olemaan äärimmäisen vaikea voitettava jokaiselle. Jos herrat salonen ja vettenrannat kunnossa ovat, sysmäläisten nousu realismia.  Epäilen hieman kuitenkin ja sysmäläiset nappaavat hieman alemman sijoituksen. Seuraa häntä: Mikko Salonen teki paluun heinolassa vietetyn kauden jälkeen. Aivan karmea maalintekijä, jonka fysiikkakin on parantunut.  Arvio: sijat 5-7

Orimattilan jymy

Nälkäinen joukkue, joilla on todella taitavia yksilöitä. Viime kaudella kärsi käsittämättömiä notkahduksia, mutta parhaimmillaan voittavat kenet vain. Vähän kuitenkin allekirjoittaneelle kysymysmerkki tällä hetkellä Seuraa häntä: Erno Laine, joukkueen isähahmo ja soturien soturi. Arvio sijat 8-10.

Löysätempo

Ranskalainen visiitti 2 divariin. Joukkue operoi laajalla hyväkuntoisella rosterilla. Erittäin vahvasti nousua hakeva mikkeliläisporukka, joka jättää juostessaan vastustajalleen vain perävalot näkyviin. Seurraa häntä: Kai kellman on vaarattoman näköinen pelimies, mutta kun peli alkaa niin on kaikkea muuta. Arvio: lohkon 2-3.

Sc Unpro

Taas on herrasmiehet vuoden vanhempia. Sarjan yksi hienoimpia joukkueita, jotka pelaavat parhaimmillaan erittäin näyttävää salibandyä.  On kuuleman mukaan menettänyt pari tärkeää pelaajaa mikä voi heijastaa Unpron peliin. Seuraa häntä: Hannu Tynkkynen on yksi sarjan parhaista puolustajista, jos hän puuttuu kentältä niin se näkyy yllättävänkin paljon unpron poikien otteissa. Arvio sijat 8-10.

Obelix

Sarjan kaamein hyökkäys- Vanhat äijät kärisyttävät nallia niin, että koko halli aina peittyy savuun. Huikeita pelimiehiä varsinkin hyökkäyksessä, jotka painaa pallot kovalla prosentilla vastustajan rysään. Monella kaudella halutessaan oisivat voineet painella kakkoseen, mutta NAPS! käsijarru päälle ja himmaillaan loppukausi tiukkoja tappioita keräillen. Herrasmiesporukka henkeen ja vereen. Seuraa häntä: Iiro Ihala. Tässäpä teille vasta pelimies. Vakavat loukkaantumiset varjostaneet uraa jo nuoresta pitäen. Kunnossa ollessaan tekee tällä tasolla varsinkin ihan mitä huvittaa. Hienon joukkueen, hienoin pelaaja. PISTE: Pieni sivumaininta myös Esa Puraselle, joka tulee varmaan taas kerran voittamaan sarjan pistepörssin. Arvio 4-7.

Top Team

Viha/rakkaus suhde kukoistaa kun pojat astelevat meitä vastaan kaukaloon. Tuntuu välillä absurdilta kun jotkut joukkueen nuoremman kaartin pelaajat vähättelevät meitä pappoja.. No leikki sikseen, kunnioitus on molemminpuolista eikä sotakirveitä nostella. Niin kuin Samuli Hirn sanoi: Top Team tulee olemaan sarjan kovakuntoisimpiin lukeutuva joukkue ellei se kovakuntoisin. Paljon kovia pelimiehiä vilisevä lippulaiva, joilla on tavoite päättää kausi nousujuhliin ja se on täyttä realismia, koska kolme joukkuetta nousee suoraan. Harmittaa hieman ettei saada pelata Liikuntahallilla isolle yleisölle kuin toinen peli. Seuraa häntä: Samuli Hirn. Jo nuoresta iästään huolimatta paljon kokenut pelaaja, jonka taitoja ei voi kiistää. Silkkinen pallotatsi, nopeat käännökset ja erinomainen peliäly tekee herrasta yhden sarjan parhaista pelaajista. Arvio 2-3.

VäPePa

Viime kauden nousujuhliin päättänyt sulkavan porukka, jotka ovat tehneet kovasti töitä varsinkin fyysisellä puolella. En varsinaisesti lue peltopalloilijoita nousija ehdokkaisiin. Toivon tältä seuralta yllätystä, mutta helppoa se ei tule olemaan. Hyvin organisoitu joukkue, joita piiskaa eteenpäin vahava valmennuskaksikko. Onkohan Väpepalla jo lie videopalaverejäkin? 😊 Seuraa häntä: Joukkue elää ja hengittää Petri Kämäräisen kautta. Todella hyvä all-around puolustaja, joka tuottaa tulevalla kaudella vaikeuksia vastustajille.Sarjan eliittiä. Arvio:6-9  

Stars

Itselleni se mielenkiintoisin joukkue. Menetimme viime kauden jälkeen sarjan parhaan pelaajan Samu Juvosen. Tilalle kuitenkin saimme toisen maagisen rightin pakin Tuomo Auravuon. Starssiin liittyi uusina kasvoina Jukka Vertainen, Markus Karttunen ja vanhana kasvona Heikki Herranen. Nämä pelaajat nostavat meidän tasoa entisestään. Vähän yhdessä hengailua ollaan harrastettu ja toiveissa olisi ettei hävittäisi viime kauden tapaan neljää ensimmäistä peliä. Seuran suurin vahvuus on tekemisen rentous ja hyvä joukkuehenki. Olemme Unpron ja Obelixin kanssa sarjan nestoriporukoita, epäilen myös melko lailla samanlaisia treenausmetodeja 😊 Seuraa heitä: koko joukkuetta. On muuten hyviä äijiä. Arvio: 1-10

NEW T

11.05.2024Top Teamin kauden päättäjäiset Liikuntahallilla 22.5. klo 18.15
22.12.2023Top Team toivottaa kaikille urheilun ystäville rauhaisaa joulua ja hyvää alkavaa vuotta 2024
13.10.2023Kausi- ja kannatajakortit
14.10.2022Kauden alku
27.11.2020Liikuntahallin joulunajan aukiolot
15.10.2020Salibandyliitto tiedottaa!!
09.10.2020Salibandyliitto tiedottaa!!
06.10.2020Sln Kaupunki tiedottaa
06.10.2020Salibandyliitto tiedottaa: Suositus kasvomaskien käytöstä on päivitetty - suositukseen on lisätty ohjeita tilanteeseen, jossa epidemia kiihtyy tai leviää
29.09.2020Sääntömääräinen vuosikokous Liikuntahallilla 13.10.2020 klo 19.00

Siirry arkistoon »