Edustus voitokkaana Joensuussa

24.02.2024

Lauantaina lähdettiin Joensuuhun isojen asioiden alla. Voitolla säilyisi sarjapaikka karsimatta ja pieni toive säilyisi ylöspäin karsintoihin. Tosin aika paljon pitäisi muiden pelata sopivasti ristiin.

Tuttuun tyyliin lähdettiin kankeamman kautta ja laskettiin vastustaja kolmella maalilla karkuun ensimmäisessä erässä. Koko punaisessa peliasussa pelannut kotijoukkue oli syystäkin iloinen ja juttua riitti pojilla niin tuomareille kuin Topin pelaajillekin.

Toisessa erässä ote parani ja Edustus teki kaksi maalia kaventaen eron yhteen ennen erätaukoa. Kopissa valmennus kehotti poikia olemaan tylyjä ja pelaamaan omalla tasollaan. Ja näin tapahtui. Keltamusta vyöry puudutti vastustajan totaalisesti tehden lähes koko joukkueen voimin tehopisteitä. Kolmas erä Edarille 11 - 2 ja tärkeä voitto tulevaa kautta ajatellen lukemin 13 - 5. Eipä siitä enempää. Vastustaja oli kuulemma merkannut Saukkosen ja Hirnin veljekset, vaan pojat naulasivat yhteensä kahdeksan maalia. Pelimiehiä.

Runkosarjan viimeinen otelu on 2.3. SB Vantaata vastaan ja sinne on vapaa pääsy. Tervetuloa nauttimaan pelistä ja ostamaa arpoja. Palkintoina mm lippuja Eppu Normaalin ja Haloo Helsingin keikoille  superviikonlopulle Olavinlinnaan.