Edustuksen voitokas Kouvolan reissu: Susi kaadettu

12.12.2023

Sunnuntaina Kososen bussi matkasi Kalen kuskaamana Kuusankoskelle. Ottelua isännöi Sudet, jotka taistelevat samoista sarjapaikoista Edarin kanssa. Tiukkaa peliä odotettiin ja sellainen saatiin. Ottelu venyi normaalia pidemmäksi runsaiden tapahtumien vuoksi. Maaleja, rangaistuksia ja rankkareita. Tutut mukavat vastustajan toimihenkilöt toivoivat omiltaan hyvää alkua (jonkin verran olivat otteluiden alut kangerrelleet) ja toive toteukin Sudien siirtyessä 10 minuutin pelin jälkeen 2 - 0 johtoon. Vaikka Toppi otti erässä kolme rangaistusta, mentiin ensimmäiselle erätauolle lukemissa 2 - 2 Tumin tasoittaessa alivoimalla.

Toinen erä oli Toppareiden iloittelua kolmen maalin verran ja toiselle tauolle päästiin 3 - 6 johdossa. Vaan eipä siinä vielä kaikki.

Sudet näyttivät kolmannessa kulmahampaitaan ja paiskoivat neljä maalia Edarin ihmetellessä. Erän puolivälissä lukemat huolestuttavasti 7 - 6. Tällä kaudella on kuitenkin kirivaihde löytynyt ja varsinaisella peliajalla 58.32 Veeti ratkaisi pisteet Savonlinnaan. Hyvä ja vauhdikas peli. Varsinkin Hirnin veljekset olivat pelipäällä: