Voittojen päivä miesten joukkueilla

04.11.2023

4.11. pelattiin Liikuntahallilla kahden sarjatason pelit ja molemmat päättyivät kotijoukkueiden voittoon. Klo 15.00 Stars sai vastaansa Kyljykset Iitistä ja ilman pörssikärki Late Turusta saapunut joukkue taipui isännille lukemin 5 - 2.

Klo 18.30 Edustus lähti katkaisemaan tiukkojen tappioiden putkea Espoon Oilers Akatemiaa vastaan. Ja vääntöä piisasi ihan loppumetreille saakka. Ensimmäinen erä tasoittui lukemiin 2 - 2 Oilerssin pukukoppimaalilla 11 sekuntia ennen taukoa. Toinen erä mentiin vuorovetoa, kun vastustaja meni 4 - 5 johtoon Edarin jäähyn aikana. Panosta jäi mukavasti kolmanteen erään.

Viimeinen erä oli Edarin vahvaa vääntöä ja Tuomas Hirn sai sihdin kohdalleen ja vei toisella maalillaa keltamustat 7 - 5 johtoon. Homman paketoi joukkueen kapteeni Elmeri Saukkonen Tumin syötöstä alivoimalla ajassa 59.59. Upea voitto vauhdikkaasta vastustajasta 8 - 5 ja kyllä maistui!!

Pelit jatkuvat viikon päästä Keravalla ja Vantaalla tuplapeleillä. Seuraava kotiottelu on 16.11. ja vastustaja on Josba Akatemia.