Pisteet tiukan taistelun jälkeen Helsinkiin

30.10.2023

Lauantaina väännettiin tiukasti sarjapisteistä aina ottelun loppuhetkille saakka Toukolan Terästä (ToTe) vastaan. Keskittyminen ja vääntö eivät riittäneet tällä kertaa kotivoittoon. Vastustaja karkasi alussa kolmen maalin päähän, mutta erätauolla kopissa keskusteltiin isoilla kirjaimilla ja otteet paranivat huomattavasti ja ottelun puolivälissä Edustus tuli tasoihin. Toiselle tauolle lähdettiin kuitenkin vieraiden johdossa 3 - 4.

Kolmannen erän alku oli Edarilta vahva ja muutamassa minuutissa kotijoukkue siirtyi 5 - 4 johtoon. Sitten touhu meni hankalaksi ja ToTe rokotti neljän minuutin sisällä kolmesti ja erän lopulla vielä kerran. Lopputulos 5 - 8. 10 minuuttia ennen ottelun loppua tuomareilta meni täysin ohi tilanne, jossa vastustajan pelaaja maassa pelaten esti tasoittavan maalin. Harmi. Kotijoukkueen kiri herpaantui ja viimeisen ToTe teki tyhjiin. Kautta on vielä paljon jäljellä ja niin on jakamattomia pisteitäkin. Marraskuuhun mahtuu peräti kuusi ottelua, joista neljä vieraissa.

Seuraavaksi Liikuntahallilla pelataan 4.11. ja vastaan tulee Oilers Akatemia Espoosta.