Edustukselle voitto sarjakauden avauksessa

17.09.2023

Sunnuntaina alkoi Edustuksen Suomisarjakausi kotiottelulla Susia vastaan. Vauhdikas ottelu tarjosi runsaasti maaleja ja rangaistuksia. Ensimmäinen erä oli hiukan tasapaksua vääntämistä ja Edustus sai aikaiseksi yhden maalin, vieraat eivät yhtään. Toisessa erässä alkoi tapahtua ja maaleja tehtiin vuorotellen kumpaankin päähän ja erätauolle mentiin lukemista 4 - 5 Susien johtaessa.

Kolmannessa vieraat näyttivän karkaavan voittoon, mutta tilanteessa  3 - 7 Edari laittoi uuden vaihteen päälle ja Eetu Niskalan (palkittiin myös joukkueen parhaana) johdolla saatiin ottelun kolmas erä tasalukemiin 7 - 7. Jatkoaikaa ei tarvinnut pitkään tahkota, kun Roni Paajanen aloitti ratkaisumaalillaan voitonjuhlat Liikuntahallilla. Sarjakauden avaus maalein 8 - 7 ja ensimmäiset sarjapisteet oli hankittu. Alla tehomiehet, mutta kehut kuuluvat koko joukkueelle, joka jaksoi uskoa ja pelata loppuun asti asenteella.  Molemmilla joukkueilla oli neljä rangaistusta ja Sudet tekivätkin peräti neljä maalia erikoistilanteista.