Top Team Edustus Suomi-sarjaan!!!

03.04.2023

Sunnuntai-iltana Ruskeasuolla M-Teamin kotihallissa Helsingissä Edustus oli vahva ja ratkaisi sarjanousun jo ensimmäisessä erässä. Samuli Hirn ja Erik Söderholm tekivät kaksi maalia mieheen Jani Laakkosen sekä Santeri nyrhisen antaessa tulitukea maaleilla. Lukemat tylysti summerin soidessa erätauolle 6 - 1.

Toisessa erässä vastustaja pääsi paremmin peliin mukaan Santtu Tuovisen torjuessa enimmät lähentelyt jälleen vakuuttavasti. Edari sai aikaiseksi kaksi maalia M-Teamin yhtä vastaan ja viimeiselle erätauolle mentiin lukemista 2 - 8.

Viimeisessä erässä vastustaja kavensi lukemiksi 4 - 8 ja nousujuhlat alkoivat. Paikalla oli useita tuttuja ja entisiä Top Teamin pelaajia kannustamassa savonlinnalaisia ansaittuun voittoon ja sarjanousuun. Kausi on nyt paketissa ja on pienen huilin paikka. Pian kuitenkin alkavat suunnittelu ja valmistautuminen tulevaa vaativampaa sarjakautta varten.

Edustus kiittää lämpimästi kaikkia mukana olleita tukijoita ja yhteistyökumppaneita onnistuneesta kaudesta. Erityiskiitos Kalevi Putkoselle, josta on tällä kaudella tullut yksi tärkeä lenkki joukkueeseen. Aina ajoissa turvallisesti perille ja takaisin.

Sarjanousun takuumiehiä laajalla rintamalla Helsingissä olivat Samuli Hirn (2+1),               Erik Söderholm (2+0), Kaapo Niemelä (0+2), Eetu Ahokas (1+0), Tuomas Hirn (1+0), Jani Laakkonen (1+0), Santeri Nyrhinen (1+0), Elmeri Saukkonen (0+1), Timo Käck (0+1), Jere Raninen (0+1) ja Roni Paajanen(0+1).