Top Team Edustukselle ensimmäinen kiinnitys sarjanousuun

01.04.2023

Lauantaina lähes täysi Liikuntahalli sai nauttia kahden laadukkaan joukkueen tasaisesta mittelöstä, josta ei vauhtia puuttunut. Ensimmäisessä erässä kotijoukkue teki kaksi maalia eivätkä vieraat onnistuneet kertaakaan ja erätauolle päästiin 2 - 0 johdossa. Toisen erän alkupuolella vieraat kavensivat etumatkan yhteen maaliin, mutta kuitti tuli pian. Seuraavan maalin teki M-Team, joten toisen erän jälkeen taululla lukemat 3 - 2. Kolmanteen erään jäi paljon panosta.

Viimeisessä erässä ainoasta maalista vastasi Edari, joten ensimmäinen karsintakoitos savonlinnalaisille 4 - 2. Vieraille tarjottiin kolme ylivoimaa, mutta puollustus jaksoi raataa onnistuneesti Santun torjuessa maalintekoyritykset.

Ensimmäisen nousukarsiottelun voiton tekijät: Eetu Ahokas (2+0), Timo Käck (0+2),          Erik Söderholm (1+0), Roni Paajanen (1+0), Jere Raninen (0+1) ja Jani Laakkonen (0+1).

2.4. sunnuntaina Edustuksella on mahdollisuus ratkaista nousu Helsingissä Ruskeasuolla klo 17.00 alkavassa ottelussa. Kolmas ottelu pelataan tarvittaessa Savonlinnassa torstaina 6.4. klo 20.30.