Edustus lohkomestariksi ja kotietu Suomi-sarjan nousukarsintaan

25.03.2023

Lauantaina nähtiin vauhdikas jatko-ottelu 2. divarin finaaleissa. Lähes täysi katsomo sai nauttia hyvävauhtisesta mittelöstä täydet kolme erää. Tunnelma oli hyvä, sillä KoRe oli saanut mukaan hyvin kannustaneita kannattajia. Ensimmäinen erä väännettiin tasaisesti ja ensimmäiselle erätauolle päästiin lukemista 4 - 2. Vauhtia oli kovasti ja tuomareilla riitti liikettä päästä päähän.

Toisessa erässä Edari karkasi jo 6 -2 johtoon, mutta vieraat väänsivät vahvasti tullen jo maalin päähän ja toiselle tauolle päästiin lukemissa 7 - 5. Viimeisessä erässä mentiin välillä jopa ylinopeutta, mutta kotijoukkue väänsi kuitenkin lopuksi voiton lukemin 10 - 6. Mitalit ja pokaali Savonlinnaan. Varsinkin Tuomas Hirn oli liekeissä ottelun edetessä ja paukutti tehoja peräti 4+2. Muita pokaalin tekijöitä olivat Kaapo Niemelä (2+1), Elmeri Saukkonen (1+2), Eetu Ahokas (1+1), Santeri Nyrhinen (0+2), Timo Käck (1+0), Samuli Hirn (1+0), Elmeri Hietan (0+1) ja Erik Söderholm (0+1).

Matka jatkuu kohti Suomi-sarja karsintoja ja ensimmäinen peli on Savonlinnassa 1.4. lauantaina klo 17.00. Vastukseksi saapuu M-Team II helsingistä. Tulkaa ihmeessä kannustamaan pojat kohti ylempää sarjatasoa.

Stars pelasi myös hyvän ottelun aikaisemmin samana päivänä voittaen Mikkelin Obelixin lukemin 9-3. Voiton takuumiehinä olivat Eeki Malkki (3+1), Oskari Savolainen (1+2), Juuso Räsänen (0+3), Sami Tuovinen (2+0), Lasse Pennanen (2+0) ja Juho Kaasalainen (1+1).