Finaalisarjan ensimmäinen ottelu Top Team Edustukselle

24.03.2023

Torstaista tuli pitkä, mutta voittoisa pelireissu Pyhtään Pyroll Areenalle. Kun kaksi lohkon parasta mittelevät voitosta, on yleisöllä nähtävää. Lyhykäisyydessään ottelu oli erittäin vauhdikas ja laadukas 2. divisioonan peliksi. Vuorovedoin mentiin aina viime minuuteille saakka, kunnes Edari KoRen tasoituksen jälkeen niittasi ratkaisun reilu minuutti ennen erän loppua. Loppunumerot 6 - 7. Ottelu oli niin laadukas, että vastustajaakaan ei harmittanut kohtuuttoman paljoa.

Lauantaina KoRe saapuu Savonlinnaan ja ottelu alkaa klo 17.00 Liikuntahallilla. Kotivoitolla pokaali jää tänne ja Suomi-sarjan karsintavastustaja todennäköisesti tulee Etelä-Suomesta. Otteluisäntä Veljekset Pekkonen. Eiköhän täytetä katsomo iloisella kannustuksella!!!

Ennen finaaliottelua Stars pelaa sarjapaikasta klo 13.00.