Liikuntahallin kotiotteluista tappio ja voitto

06.03.2023

Lauantaina Top Team Stars pelasi päiväottelussa SaiPa Akatemiaa vastaan. Ottelu alkoi hyvin ja ensimmäinen erä kotijoukkueelle lukemin 3 - 2. Vieraiden jalka alkoi liikkua vauhdikkaammin toisesta erästä eteenpäin ja loppulukemat SaiPalle 4 - 9. Kotijoukkueen onnistujia olivat Samu Juvonen (1+1), Eetu Niskala (1+1), Juho-Pekka Saukkonen (1+0) ja Tuomo Auravuo (1+0). Runkosarjassa Starsilla on vielä vieraspeli SB Heinolaa vastaa perjantaina 10.3. Kailas-talolla.

Edustus pelasi sunnuntaina myös aikaisen pelin klo 14.00 SB Heinolaa vastaan. Kaksi erää mentiin kohtuullisen tasaisesti lukemin 6 - 1 Edarille. Valmennus antoi kuulemma tiukkasanaista palautetta toisella erätauolla pelitaktiikkaan ja sitoutumiseen liittyen ja perille meni. Kolmannen erän kahden ensimmäisen minuutin aikana Edustus viimeisteli peräti viisi osumaa pörssikärki Saukkosen toimiessa jälleen mallin näyttäjänä. Lopputulos 13 - 3 oli ansaittu, mutta imarteli hiukan kotijoukkuetta, sillä vastustallakin oli runsaasti paikkoja. Joonas "Jönssi" Kristianssonin varma työskentely piti verkon melko puhtaana ja vastustajan peli-ilon kurissa. Perjantaina 10.3. Edustus matkaa Mikkeliin Löysätemmon vieraaksi runkosarjan viimeiseen otteluun. Tuon reissun jälkeen pitäisi tulla jo jatkopelien päivämääriä liitolta.

Voiton takuumiehinä hääräsivät Elmeri Saukkonen (4+1), Eetu Ahokas (2+2), Samuli Hirn (2+1), Tatu Saariniva (1+2), Tuomas Hirn (1+1), Veeti Väre (1+0), Timo Käck (1+0), Jere Raninen (1+0), Erik Söderholm (0+1), Kaapo Niemelä (0+1) ja Santeri Nyrhinen (0+1).