Top Teamilla viikonlopun saldona tappio ja voitto

11.02.2023

Perjantaina Stars sai vastaansa Liikuntahallilla MäVin Mäntyharjulta ja vieraat nappasivat pisteet evääksi kotimatkalle lukemin 3 - 11. Ottelu alkoi saada suuntaanssa jo ensimmäisessä erässä, jonka vieraat veivät 0 - 5. Toinen erä meni myös MäVille 1 - 3. Päätöserä oli tasaisempi molempien tehdessä kaksi maalia. Tuomo Auravuo teki kaksi maalia ja Oskari Savolainen yhden.

Edustus matkasi lauantaina Pyhtäälle  kärkiotteluun KoRea vastaan. Edellinen ottelu päättyi Savonlinnassa vieraiden voittoon, mutta tällä kertaa Edustus kuittasi tilanteen 8 - 11 voitolla. Kotijoukkue meni johtoon seitsemän minuutin pelin jälkeen, mutta Erik Söderholm tasoitti 12 minuutin pelin jälkeen Kaapo Niemelän syötöstä. Tämän jälkeen alkoi maali-iloittelu, jonka päätteeksi Edustus toi pisteet Savonlinnaan lukemin 8 - 11.

Elmeri Saukkonen oli saanut Nikama Oy:n Arto Löytynojan taitavalla käsittelyllä loukkaantuneen nilkkansa kuntoon ja meno oli hurjaa: tehot 5+2. Selkeästi 2. divarin kuumin peluri. Tulitukea antoi Tuomas Hirn 2+2 tehoillaan. Tästä on hyvä jatkaa kohti kauden tavoitetta, Suomisarjaan nousua.

Ja nämä pojat auttoivat voitokkaassa pelissä: Tatu Saarinia (1+1), Santeri Nyrhinen (0+2), Elmeri Hietanen (1+0), Erik Söderholm (1+0), Roni Paajanen (1+0), Santtu Tuovinen (0+1), Eetu Ahokas (0+1) ja Kaapo Niemelä (0+1).