Edustus jatkoon Suomen cupissa

10.09.2022

Monenlaisia tunnelmia ja tilanteita nähtiin Liikuntahallilla, kun neljä joukkuetta mitteli jatkopeleihin. Seuraavassa lyhyesti päivän tapahtumia.

Klo 11.00 avausottelussa olivat vastakkain Edustus ja Löysätempo. Ottelussa ei kumpikaan joukkue saanut oikein konettaan käyntiin ja pallo tuntui pomppivan lavassa. Paikkoja  kotijoukkueella oli, mutta vastustaja vei ottelun lopulta lukemin 4 - 6. Parannettavaa jäi. Onnistujia olivat Samuli Hirn, Tatu Saariniva ja Elmeri Saukkonen.

15.45 kaukalossa tuli vastaan uusi tuttavuus Sb Coyotes Hollolasta. Edustuksen peli ei lähtenyt käyntiin oikein mitenkään ja vastustaja karkasi jo 6 - 1 johtoon kahden erän jälkeen. Kolmanteen erään tuli selvästi sisuuntunut Edustus ja varsinainen peliaika loppui tasalukemiin 7 - 7. Jatkoaikaa tarvittiin neljä ja puoli minuuttia kunnes Eetu Ahokas ratkaisi pelin Edustuksen hyväksi. Kolmas peli tulossa. Tatu oli jälleen oikeissa paikoissa mailansa kanssa. Päivän viimeinen ja kolmas peli olisi klo 18.00.

Pikauusinnassa päästiin kokeilemaan vielä kerran Löysätemmon iskukykyä. Valmennus oli rupatellut poikien kanssa oikeita asioita sillä nyt nähtiin liikkuva ja hyvin asennoituva Edustus kaukalossa. Samalla tuntui vastustajan tempo löystyvän. Kahden ensimmäisen erän aikana Edustus repäisi johdoksi 7 - 1 eikä vastustaja siitä toipunut. Toki kolmannessa erässä numeroita hiukan kaunisteltiin, mutta lopputulos 8 - 4 vei Edustuksen Suomen cupin jatkopeleihin. Hieno tason nosto omalle taitotasolle. Taitava Tuomas Hirn pääsi hassuttamaan isokokoista vastustajaa joukkueen muiden hienojen suoritusten lisäksi.