Edustukselle toinen peräkkäinen tappio, muitakin otteluita vieraissa.

27.11.2021

20.11. Edustus kohtasi Haminan vieraskentällä eikä reissusta jäänyt paljoa kerrottavaa jälkipolville. Puolikuntoinen ja vajaamiehinen joukkue jaksoi taistella kaksi erää tasaväkisesti, mutta kolmannessa erässä vastustaja käytti Edustuksen virheet ja omat maalipaikkansa tehokkaasti tehden neljä viimeistä maaliaan Topin tyhjään maaliin. Lopputulos 15 - 10.

Samuli Hirn (3+0), Tuomas Hirn (2+1), Tatu Saariniva (2+1), Elmeri Saukkonen (1+2), Erik Söderholm (1+1), Eetu Ahokas (1+0), Elmeri Hietanen (0+1), Jani Laakkonen (0+1), Juho Kaasalainen (0+1), Rasmus Pasanen (0+1) ja Kaapo Niemelä (0+1).

27.11. pelattiin kärkiottelu Savonlinnassa ja jälleen kaksi erää pelattiin tasaisesti aina viimeiselle "pelimiehen kympille" saakka tilanteen ollessa muutamankin kerran tasan. Tasoitusta lähdettiin hakemaan ilman maalivahtia, mutta Voima oli kirjaimellisesti vastustajan puolella ja omasta päädystä pallo löysi tyhjään Topin maaliin ja lopputulos lopulta 3 - 7. Parannettavaa jäi vielä ja toivottavasti tuleviin peleihin saataisiin porukka kasaan sarjapisteistä taistelemaan.

Elmeri Saukkonen (1+1), Tuomas Hirn (1+0), Eetu Ahokas (1+0) ja Elmeri Hietanen (0+1).

Samaan aikaan Stars taisteli hienosti Lahdessa Pelicansia vastaan taipuen lopussa niukasti 7 - 5 kotijoukkueelle.

P16-pojat pelasivat Varkaudessa tasaisia pelejä: Top - Apassit 6 - 7 ja Top- Varta 5 - 5.