Edustukselle voitto Mikkelissä

06.11.2021

Perjantaina ottelua isännöi Löysätempo, joka laittoi toisessa erässä jo helppoon peliin tuudittautuneen Edustuksen tiukille. Kovasti oli vastustajan pelaajilla asiaa pelitilanteisiin ja tuomarointiin liittyen, mutta pisteet matkasivat lopulta Savonlinnaan.

Ensimmäinen erä lähti vaudikkaasti käynttin Topin hallitessa kenttätapahtumia ja maalipaikat käytettiin tehokkaasti hyväksi. Erän lopussa Tuomas Hirn siirti Edustuksen jo 0 - 6 johtoon alivoimamaalilla ja hyvältä näytti. Jani Laakkonen sai myös maalihanan auki ja hymyn kasvoille.

Toiseen erään Edustus tuli huonommalla jalalla ja vastustaja pääsi kaventamaan tilanteen lukemiin 5 - 7. Erätauolla valmennus kehotti poikia palaamaan jälleen omaan peliin ja hyvään liikkeeseen. Ja niinhän pelurit tekivätkin lisäten eroa parhaimmillaan jälleen kuuteen maaliin. Summerin pärähtäessä tulostaululla komeilivat lukemat 8 - 11.

Tuloksen takana olivat: Tatu Saariniva (4+0), Samuli Hirn (2+1), Tuomas Hirn (1+2), Elmeri Saukkonen (0+3), Jani Laakkonen (1+2), Eetu Ahokas (1+1) ja Rasmus Pasanen (1+0)

13.11. on paikalliskamppailun aika, joten tervetuloa kannustamaan Edustusta ja Starsia vauhdikkaisiin suorituksiin.