Kauden pelaaja-arviot

15.03.2019

Pelaaja-arvostelu kausi 2018-2019

MAALIVAHDIT

-Antti Kemppainen 8+

Antti pelasi vahvan kauden tolppien välissä, jakaantunut vastuu ei miehen otteissa näkynyt. Hyvin omilla vahvuuksilla hoidettu kausi.  Kauden suurin hetki oli unprota vastaan okl:llä kun silloinen sarjakärki ei saanut kuin kaksi palloa antin selän taakse.

-Mika Myllys 8 ½

Joukkueeseen kesken kauden tullut mösi oli kyllä kovassa kunnossa läpi kauden. Päällimmäisenä mieleen tuli huippupeli BB-88 vastaan. Erittäin tärkeä palanen puolustuspelin ohjaamisessa.

-Esa Kinnunen 8

Kausi oli hivenen vuoristorataa. Menetetyn itseluottamuksen kanssa kamppailut esa, pelasi tähän astisen uransa hienoimman ottelun SB Heínola akatemiaa vastaan, joka oli aivan huikeaa suorittamista. Paljon starssille iloa kunhan saa otteet vielä tasaantumaan.

PUOLUSTAJAT

-Toni Sironen 8+

Puolustuspelin ruumiillistuma, jota vastaan ei varmaan ollut kenenkään mukava pelata. Rajulla terrierimäisellä olemuksella varustettu kuntoihme, joka pelasi oivan kauden. Mukava uusi tuttavuus savonlinnalaiselle salibandylle.

-Lasse Pennanen 8 ½

Ollut kyllä suorastaan täyden kympin hankita puolustusosastolle. Täysin puskista (Kerimäeltä) mukaan tullut kaveri, joka on ollut Hebun manttelin perijä. Oikea aikaisia nousuja tekevä rightin puolelta ampuva palomies. Satsaus seuran tulevaisuuteen ja tähän päivään.

-Simo Wilska 8

Joukkueen kikkarapää pelasi hienon kauden ja teki sen omilla vahvuuksilla. Välillä aivan hurjia fyysisiä suorituksia tekevä Punkaharjun portsari piti huolen siitä, että tähtipelaajilla on turvallinen olo pelata. Varma ja jämäkkä puolustaja.

-Samu Juvonen 9+

Jos katsoo sarjan pistepörssiä niin ei tarvitse kauaa miettiä kuka oli sarjan ylivoimaisesti paras hyökkäävä puolustaja. Hurjia paunoja pelistä toiseen painanut Samu olisi välillä voinut ehkä lainatakkin enemmän, mutta miksi sitä ei itsekin palloa kuljettaisi kun vastustajat tuntuivat olevan aivan pujottelukeppejä. Toivon suuresti että ensi kaudellakin tämä mies olisi mukana.

-Henri Tolvanen 8

-Olipa mukava kun Henri lähti vielä käymään mukana pelaamassa. Tässä on mies, joka mukaan tullessaan herättää suurta mielihyvää kapteenistolle. Niin monikäyttöinen ja hyvä pelaaja Henri on. Seuraavan kauden sopimusneuvottelut käynnissä.

-Werneri Turunen 7

Väillä ihan kelvollisesti pelannut virheherkkä puolustaja, joka huuteli itselleen syöttöjä.

 

HYÖKKÄÄJÄT

-Hannu Pasanen 8

Stars Veteraani Hannu painoi osan peleistä vähän puolivaloilla kun suoraan yövuorosta tuli sykkimään, joka näkyi hieman herran tehotilastoissa. Kuitenkin yksi varmimpia suorittajia joukkueessa. Valmennus tietää tarkalleen mitä saa kun Hannu on kentällä. Tämän miehen maalineduspelaamisesta voisi jokainen hyökkääjämme ottaa mallia.

-Sami Tuovinen 9+

Kauden paras hyökkääjä palkinnon kopannut Sami, pelasi aivan mahtavan kauden. Se loputon työmäärä kentällä… ei voi kuin ihailla. Pisteitä ei tällä kaudella ropissut totuttuun malliin, mutta jos mietitään minkä määrän Sami karvasi palloja pois vastustajalta, teki tilaa muille, antoi kroppaa likoon, blokkeja. ISO kausi suurelle kapteenille.

-Juuso Immonen 9+

40-vuuotias ukko, joka oli koko seura organisaation ylivoimaisesti tehokkain pistenikkari. Vanhemmalla iällään jupe on monipuolistunut pelaajana huomattavasti. Karvaa, juoksee, syöttää ja tekee siinä sivussa 2 maalia per peli tahtia… ei huonosti vai mitä?  

-Sami Venäläinen 8 ½

Joukkueen toiseksi kovin maalitykki pelasi kuin pelasikin itsensä fanien sydämmiin. Taiteilija persoona pompotteli palloja maalin varsinkin loppukaudella mukavaan tahtiin. Vastasi myös yhdestä kauden hienoimmista osumista, joka oli voittomaali BB-88 vastaan. Potentiaalia on vielä enempääkin kun saa pallottomaan peliinsä vielä enemmän taisteluilmettä.

-Aleksi Padatsu 8

Pada pelasi mukiin menevän kauden hyökkäyksessä. Suht paljon kaappeja latonut perheenisä, jolla maali odottama on ensi kaudelle vielä suurempi. Mukava pelaaja valmennukselle monikäyttöisyyden vuoksi. Enemmän vielä räjähtävyyttä kaksinkamppailuihin niin avot.

-Antti Kansanen 8+

Yksi varmimmista suorittajista hyökkäyspäässä. Sentterinä kauden pelannut Antti ei kaihda ketään eikä jätä tilanteita kesken. Oikea taistelun perikuva. Sikariporras odottaa rakkikoiralta ensi kaudelle maaleja enemmän, koska kanttilaukaus on erittäin tarkka ja kova.

-Kaarlo Husso 8

Joka paikan monitoimimies ihastuttaa meitä ja vihastuttaa vastustajaa. Urheiluliiton mies ei anna tuumakaan periksi edes harjoituksissa. Pelitempo ei laske vaikka pelaisi 5 peliä putkeen. Husson maalintekotaidoista kertoo se, että uhkasi jopa herra Immosta alkukaudesta maalintekijätilastoissa.

-Ismo Rajalahti 8

Ipellä oli hetkittäin vaikeaa saada palautettua itseluottamus kaivatulle tasolle. Kun pääsee tasapainoon pääkopan kanssa niin 3-divari on yhtä maali-iloittelua. Tältä mieheltä odotetaan huomattavasti enemmän tehoja ensi kaudelle, koska ruhvanan ruhtinaalla on repussa siihen tarvittavat eväät.

-Eetu Kettunen 8

Eetun kautta rajoitti polvivamma ja aikaa vienyt esikoisen syntymä.  Paljon juonikkaita ratkaisuja viljelevä Kettu oli pelatessaan jatkuva uhka vastustajan puolustajille. Kehitys jos jatkuu niin eväät vaikka perimään Jupen paikka 10 vuoden päästä.

-Jari Miettinen 8

Monipuolinen pelaaja, joka pelasi hieman rikkonaisen kauden. Todella hyvän peliälyn omaava Jari näytti, että 3-divisioonakin herralta hoituu erinomaisesti. Nouseville pakeille mieluinen hyökkääjä, koska tuki tulee puolustuspäähän nopeasti. Laukaus on luja ja tarkka, mitä voisi käyttää enemmänkin.

-Arttu Mäkelä 8+

Joukkueen juniorilla myös hyvin rikkonainen kausi takana. Paljon terveysongelmia ja vielä armeijaan lähtö oli tammikuussa. Silloin kun kaikki kohdallaan niin aivan huikea pelimies, minkä osoitti pelissä La Lightningia vastaan kun tempaisi otteluun tehot 3+1.

03.06.2020Oxdog, Intersport ja Top Team suunnittelivat yhdessä tulevaa kautta
01.06.2020Edustuksen harjoitukset alkavat 01.06.
27.05.2020Salibandyliiton ohjeet harjoitteluun 01.06.2020 alkaen
28.04.2020Top Team yhteistyöhön Savonlinnan Intersportin ja Oxdogin kanssa
21.04.2020Savonlinnan Liikuntahalliin uusi lattiapinnoite
27.03.2020Top Teamin Naiset 2. divisioonaan
27.03.2020Top Teamin Edustus nousi 2. divisioonaan
16.03.2020Kaupungin liikuntatilat on suljettu huhtikuun loppuun asti
13.03.2020Salibandykerhot peruttu toistaiseksi
13.03.2020Kaupungin liikuntatilat suljettu toistaiseksi 13.03. alkaen.

Siirry arkistoon »