Tiukkoja pelejä pienellä porukalla Mikkelissä

09.12.2017

Lauantaina jatkui B-poikien ylempi jatkosarja ja Topilla oli vastassa kaksi tuttua porukkaa, Welhot Akatemia ja Hatsina. Matkaan jouduttiin lähtemään jälleen pienellä porukalla, kun vakiorivistä puuttuivat C-poikien lisäksi Lukas Lam ja Valtteri Piisilä. Yhdeksän kenttäpelaajaa ja kaksi maalivahtia saivat taas tehdä kovasti töitä. C-pojat valmistautuivat kovaan koitokseen kotona sunnuntaina HIFK:iä vastaan.

Ensimmäinen ottelu lähti iloisesti käyntiin ja Toppi meni jo 4 – 1 johtoon ensimmäisessä erässä. Toisessa erässä ote lipsui ja pienten omien virheiden avittamina Kuopiolaiset pääsivät yhden maalin johtoon erän loppuessa 4 – 5 lukemiin. Kolmannessa erässä maaleja tehtiin vuorotahtiin ja tällä kertaa Welhot olivat parempia 7 – 8 lukemin.

Toinen peli oli aina kovaa vastusta Hatsinaa vastaan. Vähän alkoi jo jalka painamaan, sillä taukoa oli vajaa tunti otteluiden välillä. Mikkeliläiset karkasivat jo 8 – 3 johtoon, mutta kolmannessa erässä Toppi ahdisti sitkeästi vastustajaa kaventaen lopputuloksen lukemiin 8 – 6.

Kaiken kaikkiaan pitää olla tyytyväinen poikien peliesityksiin ennakkoon kovempia ja laajemmalla pelaajamäärällä ottelevia joukkueita vastaan. Seuraava turnaus pelataan Savonlinnassa OKL-hallilla 13.01.2018.

Turnauksessa tehoja tekivät Erik Söderholm (6 + 2), Tuomas Hirn (2 + 1), Joni Loikkanen (1 + 2), Juuso Venäläinen (1 + 4), Joni Peltonen (1 + 0), Santtu Tuovinen (0 + 2), Onni Kuuramaa (1 + 0), Jami Aleksi Lyytikäinen (0 + 1), Jonne Turunen (1 + 0).