Naiset jatkoivat kauttaan Kuusankoskella

03.11.2013

Sunnuntaiaamu starttasi aikasella herätyksellä ja Kuusankoskea kohti lähdettiin ajamaan seitsemän pintaan. Matkaan lähti koko joukkue 13 hengen voimin (mukaan lähti myös joukkueen valmentaja Tomi Pitkänen) ja vastaan asettuisi uudet tuttavuudet. Pelipaikalle saavuttua, noin kymmenen aikoihin, iloinen naisporukka lähti lämmittelemään.

Ensimmäinen peli alkoi varsin hyvin BB-88:a vastaan. Maalinteon aloitti Topittaret ajassa 4.24 ja maalista vastasi Jenni, yhdessä Ronan kanssa. Näin tilanteeksi 1-0 Top Teamin hyväksi ja samoissa lukemissa jatkettiin ensimmäiselle erätauolle, aina toisen erän puoleenväliin asti. Ajassa 27.35 BB-88 tasoitti pelin 1-1:een ja peli alkoi käydä entistä tiukemmaksi, mutta Topittarien taituri Heidi päätti viedä naiset 2-1 johtoon Essin avustuksella. Kauaa ei johtoasemaa pystyneet naiset pitämään, sillä BandyBoyssit tulivat rinnalle ajassa 31.24. Ylivoima peliäkin päästiin kokeilemaan, mutta se ei valitettavasti tuottanut tulosta monien yritysten jälkeen. Hiuksenhienosti peliä hallinneet naiset alkoivat sortua pieniin rikkeisiin ja virheisiin ja pian oma peli oli totaalisesti hukassa. Tämän vastustaja käytti oivallisesti hyväkseen ja iski Topittarien harmiksi 3-2 johtomaalin ajassa 41.57. Pian tuomareiden toimesta Hessu, joukkueen kapteeni, pääsi lämmittämään jäähypenkkiä ajassa 43.31 ja alivoimaa ei kauaan tarvinnut pelata, sillä omassa maalissa soi ja vastustaja pääsi iskemään voittomaalinsa ajassa 43.48.                                                                                                                                                                     Ottelu päättyi 4-2 Topittarien tappioon...

Parin tunnin huilin ja hyvän alkulämpän jälkeen lähdettiin hakemaan voittoa Hollolan Urheilijoista, kannustavalla asenteella ja iloisella mielellä. Peli lähti käyntiin huomattavasti rauhallisemmalla tahdilla kuin edellinen peli, sillä vastustaja ei tullut yhtä kovaa päälle, joten pakit pääsivät rauhassa syöttelemään ja kokeilemaan pelinavausta.                                                                                                                                             Maalintekoa pääsi kokeilemaan ensimmäisenä Top Team ja pallon reppuun heitti tuttu nimi, Jenni "Pörde" Purhonen! Top Team vei ensimmäisen erän omiin nimiinsä 1-0 ja tästä olikin hyvä jatkaa toiseen erään.           Toinen erä alkoi varsin vaudikkaasti, sillä sitä oli keretty pelaamaan vain 43 sekuntia, kun vastustaja joutui jäähylle. Tästä alkoi Topittarien armoton pyöritys! Ylivoima alkoi tuottamaan tulosta, kun Henna pääsi antamaan Hessulle nappisyötön josta hereillä ollut Hessu pääsi ampumaan tulisen lämärin ja yllätys yllätys pallo löytyikin vastustajan maalivahdin selän takaa. HU-46 pääsi pyörittämään peliä, mutta tämä ei kauaan kestänyt, sillä ensimmäisiä sarjapelejä pelaava Salla Pulkkinen, pääsi katkaisemaan Hollolalaisten pakkien syötön josta tämä nopeajalkainen pääsi yksin läpiajoon ja sijoitti pallon upeasti maaliin ajassa 24.58, pallo kotiin hyllyä koristamaan ja näin tilanteeksi 3-1! Tapahtumia pelissä riitti, sillä 39 sekuntia edellisestä maalista, tuomarit päättivät antaa Hollolalle mahdollisuuden ampua rangaistuslaukauksen Topittaren rikkoessa pelaajaa maalintekotilanteessa. HU-46 onnistui rankkarissaan Leinen upeasta torjuntayrityksestä huolimatta ja vastustaja kaventaa 3-2:een. Vajaan neljän minuutin päästä edellisestä tilanteesta vastustaja onnistuu tasoittamaan pelin 3-3:een, josta jatkettiin tiukkaan kolmanteen erään.. Kolmas erä oli joukkueiden kesken tasaista vääntöä, mutta Savonlinnalalaisten harmiksi HU-46 pääsi iskemään 4-3 voittomaalinsa pari minuuttia ennen päätössummerin soittoa.. Tällä kertaa vastustaja oli parempi ja karvas tappio Savonlinnaan mukaan..

Topittarien kausi jatkuu seuraavan kerran kotikentillä, OKL-hallilla 17.11. Tervetuloa kannustamaan naiset voittoon!