Edustus - BB-88 (12 - 7)

Aika: 15.1.2015 18.30
Paikka: OKL-halli Savonlinna
Sarja: 2. divisioona, Kaakkois-Suomi

Ennakkoon oli selvää, että Top Teamin ja BB-88:n välisestä ottelusta tulisi maali-iloittelu, jossa ei puolustuspeli pääsisi oikeuksiinsa. Molempien joukkueiden hyökätessä innokkaasti ja vieraiden panostaessa loistaviin, nopeisiin vastahyökkäyksiin, sai kotiyleisö nauttia maalinteosta peräti 19 kertaa. Top Team onnistui vieraitaan paremmin maalinteossa ja loppujen lopuksi pisteet jäivät Savonlinnaan 12-7 lukemin.

Ottelu lähti käyntiin vauhdikkaasti ja jo ensimmäisellä minuutilla Top Team onnistui kahdesti maalinteossa. Peli olikin läpi ottelun Top Teamin hallussa, mutta pallonmenetyksiä seuranneet BB-88:n tehokkaat vastahyökkäykset pitivät ottelun jännittävänä aina viimeisille minuuteille saakka, vaikkakin isännät veivät ottelua 30 minuutin kohdalla neljän maalin erolla.

Ottelun vaiherikkautta kuvaa molempien joukkeuiden saamat rangaistuslaukaukset, jotka tällä kertaa kääntyivät selvästi Top Teamin eduksi. Isäntien onnistujia olivat pahaa polvivammaa kärsivä Aleksi Ahokas sekä vakuuttavasti rankkarin torjunut Miikka Behm. Puskaradion tietojen mukaan Behm torjui kauden neljännen tai viidennen rankkarin putkeen.

Totutusti Top Teamista erottuivat pisteiden valossa Jani Laakkonen (3+1), Ahokas (2+2), Samuli Hirn (1+2) sekä loistavaa kautta pelaava Mika Anttila (1+2). Varsinkin Anttila on ottanut suurta roolia kauden edetessä parin, kolmen vaisumman kauden jälkeen. Miehen itseluottamus on kohdillaan ja hän nakuttelee pisteitä tasaiseen tahtiin, ollen pistepörssin sijalla viisi (18+17, pistekeskiarvo 2,9).

Top Teamin seuraava ottelu on 23.1. PoNoVo - Top Team.