Edustus - Hatsina (3 - 11)

Aika: 6.3.2014 18.30
Paikka: OKL-halli Savonlinna
Sarja: 2. divisioona, Kaakkois-Suomi

Torstain runkosarjan päätöskierros tarjosi vauhdikasta ja monivivahteista salibandyä, joka päättyi vierailija Hatsinan 3-11 voittoon.

Kun ennen ottelua vilkaisi sarjataulukkoa ja totesi joukkueiden olevan aivan toisesta ääripäästä, voi ennakkoon veikata, että vierasjoukkue Hatsina veisi ottelun selvin numeroin. Ja siltähän ottelun alku vahvasti näyttikin. Hatsina määräsi ottelun tahdit ensimmäisen vajaat kuusi minuuttia, jonka jälkeen vieraat johtivat jo pahaa enteillen 0-3. Top Team käytti aikalisänsä ja tahti muuttui kentällä. Pikku hiljaa ottelun hallinta kääntyi isännille, vaikkakin Hatsina onnistui vielä kertaalleen, kun Top Teamin kolmonen sai ensimmäisen vaihtonsa alle.

Top Team jatkoi määrätietoista takaa-ajoaan takaiskusta huolimatta ja pääsi jopa maalin päähän ajassa 34.01, maalintekijöinä Kimmo Höglund, Samuli Hirn sekä Aleksi Ahokas. Tilanne 3-4 ja kaikki oli jälleen avoinna. Nyt oli puolestaan Hatsinan Marko Partio pakotettu käyttämään aikalisänsä.

Hatsinan käytettyä aikalisänsä jatkui ottelu tasapäisenä taistona aina kolmannen erän puoleenväliin, jonka jälkeen vieraat menivät menojaan ja loppujen lopuksi naputtelivat peräti kuusi osumaa isäntien nollaa vastaan. Näin pisteet matkasivat Mikkellin lukemin 3-11.

Top Team jatkaa kauttansa putoamiskarsinnoissa ja Hatsina puolestaan tähyää sarjaporrasta ylemmäs omissa karsinnoissaan.