Sudet - Edustus (9 - 4)

Aika: 15.2.2014 15.00
Paikka: Mansikka-ahon Urheiluhalli
Sarja: 2. divisioona, Kaakkois-Suomi

Top Teamin vierailu Kouvolassa noudatti vanhaa tuttua kaavaa. Ensimmäiset pari erää joukkue kestää hyvin vastustajan tahdissa, mutta ottelun toinen puolisko on tervanjuontia. Näin kävi myös lauantaina, kun Top Team menetti 28 minuutin pelaamisen jälkeen hankitun 0-4 vierasjohdon reiulussa 31 minuutissa ja hävisi ottelun 9-4.

Top Teamin ote kääntyi toisessa erässä isäntien kahteen ylivoimamaaliin (33:08 ja 34:30). Vaikka vieraille tarjottiin vielä oivaa mahdollisuutta ratkaista ottelu toisen erän lopulla Jani Innasen 5 min jäähyn turvin, ei Toppi kyennyt käyttämään tilaisuuttaan hyväksi.

Top Teamin tappio tiesi joukkueen lähes sata prosenttisen varmasti joutumista karsintoihin. Viime kaudella Divarissa pelanneelle joukkueelle joutuminen putoamiskarsintoihin on pettymys, vaikkakin kauteen lähdettäessä tiedettiin, että kärkisijoista taisteleminen vaatisi täydellistä onnistumista.

Runkosarjaa on jäljellä vielä kolme kierrosta ja näissä otteluissa Top Teamilla on hyvää aikaa harjoitella kevään putoamiskarsintoja varten. Toki vielä on pienen pieni teoreettinen mahdollisuus välttäää karsinnat. Tämä tarkoittaisi, että Top Teamin pitäisi saada vähintäänkin viisi pistettä, eikä tappioputkessa oleva Kosken Dynamo saisi päästä voittojen makuun. Jos Dynamo saalistaa yhden tasapelipisteen, täytyy Top Teamin voittaa loput kolme jäljellä olevaa ottelua.