Edustus - HU-46 (11 - 8)

Aika: 6.2.2014 18.30
Paikka: OKL-halli Savonlinna
Sarja: 2. divisioona, Kaakkois-Suomi

Eipä päästänyt vierailija HU-46 Top Teamia helpolla joukkueiden kohdatessa toisensa jumbofinaalissa OKL-hallilla. Kahden tasaisen joukkueen vääntö ratkesi vasta ottelun viimeisillä hetkillä, Top Teamin maaliahneen Jani Laakkosen sivaltaessa pallon tyhjään maaliin ajassa 59.44. Sitä ennen joukkueet nyhjäsivät tasatahtia maaleja molempiin päihin ja isäntäjoukkueen valmennustiimi Heikki Herranen - Timo Käck sai tehdä täyden päivätyön ruoskiessaan joukkuetta pisteiden makuun. Loppujen lopuksi pisteet Top Teamille maalein 11-8.

top_team_-_hu-46_001.jpgTop Teamin valmennusjohto yritti herätellä joukkojaan jo toisessa erässä, hivenen ottelun ylitettyä puolivälin vaihtamalla ottelun aloittaneen maalivahtinsa Iiro Liskin Jussi Tölliin. Kun tämäkään ei auttanut riittävästi, käytti joukkue aikalisänsä kolmannessa erässä, ensin hankkiuduttuaan ensin parin maalin johtoon.

- Eipä tullut pisteet tänään helpolla. Jouduttiin taas tekemään täysi päivätyö pisteiden eteen, kiteytti ottelun kulun Herranen hivenen hämillisen tuntuisena heti ottelun tauottua.

Ja oikeassahan Herranen oli. Vastassa oli sarjan heikoin joukkue, jonka kauden ainoa voitto on kotonaan juuri Top Teamista. Kun ottelun taso ei missään vaiheessa noussut päätä huimaavaksi, vaikeutti se omalta osaltaan myös Top Teamin peliä, joka on vuosien saatossa totuttu näkemään varsin hyvin organisoituna yrittämisenä.

Totutusti vaarallisen tehokkaasti häärivä tutkapari Laakkonen - Aleksi Ahokas, oli tänään odotettua vaisumpi, mutta vastapainoksi Tomi Pitkänen onnistui elämänsä ensimmäisen kerran maalinteossa 2. divisioonatasolla. Ja kun ketsuppipuollo oli saatu korkattua, upotti hän palloja hattutempun arvoisesti vastustajan veskarin selän taakse.

Top Teamin uusista kasvoista vain Panu Musakka nähtiin pelitamineissa ja hän sai alle muutaman vaihdon. Sen sijaan Kristian Vähäkoski ja Tomas Hoikkanen parantelivat itseään pelikuntoon.

-Petri Punnonen-

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 001:18Tomi PitkänenAnttila Mika
1 - 106:46VastustajaVastustaja
2 - 107:54Auravuo Tuomo, Savonlinnan Saneerauspalvelu, Forest SaimaaAhokas Aleksi
2 - 217:20VastustajaVastustaja
2 - 3 (rang.)17:46VastustajaEi syöttäjää
3 - 318:26Auravuo Tuomo, Savonlinnan Saneerauspalvelu, Forest SaimaaLaakkonen Jani
3 - 420:45VastustajaEi syöttäjää
4 - 424:42Anttila MikaHirn Samuli, (A), P.Konnu
4 - 530:23VastustajaEi syöttäjää
5 - 530:43Tomi PitkänenHirn Samuli, (A), P.Konnu
6 - 5 (yliv.)32:09Ahokas AleksiTuutti Henri
6 - 632:21VastustajaVastustaja
7 - 639:04Tomi PitkänenHirn Samuli, (A), P.Konnu
8 - 639:37Laakkonen JaniAhokas Aleksi