Kosken Dynamo - Edustus (15 - 6)

Aika: 14.12.2013 17.00
Paikka: Koskihalli, Hämeenkoski
Sarja: 2. divisioona, Kaakkois-Suomi

Kosken Dynamon ja Top Teamin maalirikas ottelu ei tuonut toivottuja pisteitä Savonlinnaan, vaan pisteet jäivät isännille selkeän 15-6 kotivoiton turvin. Pitkin kautta maalirikkaita otteluita pelannut Top Team ei ole saanut kääntäneen kurssiaan, vaan pisteet ovat karttaneet runsaasti omiin päästäneitä savonlinnalaisia.

Joukkueet taistelivat tasatahtia aina ottelun puoleen väliin saakka, jossa isännät repäisivät kahdella salamamaalilla ja hiukan huilattuaan vielä kertaalleen. Näin Top Teamin 4-5 johto kääntyi 7-5 tappioasemaksi. Toppi kyllä kesti tilanteen toiselle tauolle asti, mutta sen jälkeen isännät veivät kolmannen erän rumasti lukemin 8-1.

Ottelun niitti tuli heti kolmannen erän alussa, jossa ensin Antti Saari vei isännät 8-5 johtoon ja runsas kaksi minuuttia tämän jälkeen Timo Käck sai 2+2 min protestoinnista, jonka aikana palloa veivattiin Jussi Töllin selän taakse kahdesti ja jäähyn päätyttyä vielä kertaalleen. Näin tilanne jo 11-5 ja aikaa kellossa 45.50.

Erän lopussa Dynamo kaunisteli vielä lukemiaan neljällä osumalla Top Teamin yhtä osumaa vastaan.

Top Team aloitti joulutaukonsa tappioiden saattelemana ja edessä on tutkiskelun paikka. Takana on kymmenen ottelua ja pisteitä kasassa vain viisi. Loppukauden päätähtäimenä onkin nousta karsijan paikalta suoraan säilyjän paikalle.

11 - 545:50VastustajaVastustaja
11 - 6 (yliv.)49:08Käck Timo Auravuo Tuomo, Savonlinnan Saneerauspalvelu, Forest Saimaa
12 - 653:12VastustajaVastustaja
13 - 6 (yliv.)56:22VastustajaVastustaja
14 - 656:33VastustajaVastustaja
15 - 6 (aliv.)59:55VastustajaVastustaja