BB-88 - Edustus (6 - 7)

Aika: 22.11.2013 19.30
Paikka: Päijänne Areena, Sysmä
Sarja: 2. divisioona, Kaakkois-Suomi

Top Team kävi hakemassa Sysmästä kauden toisen voittonsa, joka tuli sitkeän taistelun jälkeen. Tasatahtia alusta loppuun saakka edenneet kiistakumppanit saivat ratkaisun aikaiseksi vasta ottelun loppuhetkillä, kun Top Teamin konkaripuolustaja Tuomo Auravuo vei joukkonsa 6-7 vierasjohtoon Jani Laakkosen avustuksella ajassa 58.54. Tämä oli myös ottelun lopputulos.

Vierailija Top Teamilla oli oma etsikkoaikansa ottelun toisessa erässä, jossa se karkasi kolmella nopealla maalilla kahden maalin johtoon. Isännät kuitenkin jatkoivat taistelua ja hivuttautuivat maali maalilta ensin tasoihin ja lopulta ohi, kun ottelua oli jäljellä enää kymmenen minuuttia.

Yksi ottelun jännitävimmistä hetkistä koettiin toisen erän lopulla, jossa Eetu Juuti joutui rikkomaan vastustajaa rangaistuslaukauksen arvoisesti. Kun Top Teamin Iiro Liski hoiteli rangaistuslaukauksen, sai Juuti uransa ensimmäisen pöytäkirjamerkinnän aikuisten tasolla 2 min jäähyn arvoisesti.

Top Teamin tehokkaimpina häärivät totutusti Aleksi Ahokas, Laakkonen sekä Auravuo.

Voittonsa ansiosta Top Team nousi viiteen pisteeseen ja taistelee tiukasti paikasta lohkonsa keskikastissa.

2 - 325:49Ahokas AleksiHirn Samuli, (A), P.Konnu
2 - 426:27Auravuo Tuomo, Savonlinnan Saneerauspalvelu, Forest SaimaaAhokas Aleksi
3 - 434:38VastustajaVastustaja
4 - 446:46VastustajaEi syöttäjää
5 - 450:07VastustajaEi syöttäjää
5 - 551:16Ahokas AleksiLaakkonen Jani
6 - 554:51VastustajaVastustaja
6 - 657:33Käck Timo Ahokas Aleksi
6 - 758:54Auravuo Tuomo, Savonlinnan Saneerauspalvelu, Forest SaimaaLaakkonen Jani