Edustus - Sudet (4 - 4)

Aika: 14.11.2013 18.30
Paikka: OKL-halli Savonlinna
Sarja: 2. divisioona, Kaakkois-Suomi

Top Team ja Sudet tarjosivat OKL-hallin lehtereille saapuneille katsojille monivaiheisen ja tasaisen väännön sarjapisteistä. Alun tarkan pelaamisen muututtua avoimemmaksi ja vauhdikkaammaksi salibandyksi, rupesi paikkoja syntymään molempiin päihin. Kun isäntien puolustuksen syöttöharhat ja lukuisat tuhlatut maalipaikat lasketaan yhteen, jakoivat joukkueet sarjapisteet sopuisasti 4-4 lukemin.

TT-SudetTop Team lähti otteluun muutetuin kokoonpanoin. Aiemmissa otteluissa omissa oli soinut runsaanlaisesti, mutta tällä kertaa puolustuspää piti maalivahti Jussi Töllin avustuksella maalimäärän siedettävänä. Muutoksista huolimatta maalinteko ei torstai-illan tuoksinassa sujunut aivan edellisten kamppailuiden malliin, mutta toisen ja kolmannen erän nousu takaa-ajoasemasta viejän paikalle antoi uutta potkua savonlinnalaisleiriin.

Toppi nousi 1-3 tappioasemasta 4-3 johtoon ajassa 49.14, mutta Tuomo Auravuon hienoa kaksinkamppailuvoittoa seurasi karmea harhasyöttö, jonka kuittasi Top Teamin viime kauden kapteeni Matias Palm upealla osumalla vain minuutti Top Teamin johtomaalin jälkeen.

Top Teamin sankareita tehomerkintöjen valossa olivat totutusti Aleksi Ahokas, jonka iltaa himmensi kaksi jäähyä sekä uutta nuoruutta elävä Jani Laakkonen hattutempullaan.

Illan ottelun jälkeen Top Team on sarjataulukossa sijalla seitsemän.