Edustus - KoRe (7 - 4)

Aika: 27.10.2013 17.00
Paikka: OKL-halli Savonlinna
Sarja: 2. divisioona, Kaakkois-Suomi

- Erittäin iso kasa tuli tänään polttopuita halonhakkuun yhteydessä. Molemmat joukkueet ottivat ilon irti, kun sai mailaan löydä, kiteytti Top Teamin valmentaja Heikki Herranen hetki sen jälkeen, kun Top Team oli poistunut kotikaukalosta kauden ensimmäinen voitto takataskussaan.

Kauden ensimmäinen voitto ei tullut tälläkään kertaa helpolla, vaikka isännät takoivat numerollisesti suhteellisen selvät 7-4 lukemat. Ottelun alusta lähtien oli kuitenkin selvää, että tänään ei nähtäisi edellisten otteluiden tapaista maali-iloittelua, vaan loppulukemat jäisivät maltillisemmiksi.

TT-KoReTop Team siirtyi viejän paikalle heti ottelun neljännellä minuutilla Tuomo Auravuon osumalla ja vaikka KoRe tulikin kertaalleen tasoihin, niin Top Team hallitsi ottelua aina toisen erän loppuun ja kolmannen alkuun saakka. Sitten tuli KoRen tilaisuus ja kolme maalia reiluun kymmeneen minuuttiin käänsi Topin 3-1 johdon tukalaksi 3-4 tilanteeksi.

KoRen hallinta sai nolon lopun, kun molemmissa leireissä kyseenalaisia kommentteja saanut Matti Virtasen (54.06) 5+20 min käänsi ottelun loppujen lopuksi Top Teamille. Topin ylivoima toimi vaarallisen tehokkaasti ja viiden minuutin aikana Toppi onnistui peräti neljästi heiluttamaan maaliverkkoja ja viemään ottelun numeroin 7-4.

- Ylivoimaa on yritetty treenata, sillä kun voi tarvittaessa ratkoa pelejä, tuumi Herranen tehokkaan ylivoiman tuottamaa tulosta.

- Tänään kyllä meinasi jalka loppua, mutta tällä kertaa saatiin taisteluvoitto, hän päätti.

Ottelun tauottua toimitsijapöydän ääressä sai tuomariparivaljakko kuulla kitkerään kritiikkiä ottelun kulusta. Varsinkin Virtasen saamaa kovaa jäähyä oli vieraiden leirissä vaikea nieleskellä.

3 - 452:29VastustajaVastustaja
4 - 4 (yliv.)54:35Ahokas AleksiAuravuo Tuomo, Savonlinnan Saneerauspalvelu, Forest Saimaa
5 - 4 (yliv.)55:16Laakkonen JaniAhokas Aleksi
6 - 4 (yliv.)56:13Auravuo Tuomo, Savonlinnan Saneerauspalvelu, Forest SaimaaKäck Timo
7 - 4 (yliv.)56:55Käck Timo Auravuo Tuomo, Savonlinnan Saneerauspalvelu, Forest Saimaa