Edustus - Voima (10 - 11)

Aika: 10.10.2013 18.30
Paikka: OKL-halli Savonlinna
Sarja: 2. divisioona, Kaakkois-Suomi

Top Team palasi parketille kasvot pesseenä ja täysin uudella asenteella avausotteluun nähden. Kasvojen pesu onnistui lähes täydellisesti. Vai onnistuiko? Siltä se ainakin näytti kaksi ensimmäistä erää, mutta kun ottelu kestää täydet kolme erää ja 60 minuuttia, niin tällä kertaa Top Teamin hankkimat 8-0 ja 9-1 johdot eivät riittäneet, vaan Imatran Voima näytti voimansa nousemalla uskomattomalla tahdolla ja Top Teamin lepsuilulla 10-11 vierasvoittoon.

top_team_13-14_012_2.jpgEnsimmäinen erä lähti käyntiin kotijoukkueen komennossa, eikä vierailija Voima saanut juurikaan mitään aikaiseksi. Ottelun avausmaalin ja uransa ensimmäisen aikuisten sarjoissa tehdyn maalin merkkautti tililleen Samu Ikonen ja tutkapari kun Jarmo Huovinen - Mika Anttila onnistuivat erän lopulla viemään isännät turvallisesti tauolle 4-0 lukemissa, uskottiin kotikatsomossa isäntien vievän ottelun selvin numeroin.

Toinenkin erä meni Topin hallitessa kenttätapahtumia ja parhaimmillaan joukkue johti ottelua puolivälissä puhtaasti 8-0 ja hetkeä myöhemmin 9-1. Mutta sitten tapahtui jotain, mitä tuskin kukaan on aikaisemmin nähnyt. Ensin Voima kavensi maalilla ja kun viimeisellä sekunnilla Voima löi kyseenalaisesti summerin soiton jälkeen toistamiseen, lähdettiin tauolle lukemista 9-3.

- Toisella tauolla oli puhetta, että tätä johtoa emme voi menettää, kuin ainoastaan, jos oma pääkoppa ei kestä, kertasi Top Teamin valmentaja Heikki Herranen toisen erän jälkeisiä tapahtumia.

top_team_13-14_021_2.jpgToppi kuitenkin jäätyi kolmannessa erässä täysin. Kun pikku halot eivät sulattaneet joukkuetta, eikä suuria klapeja löytynyt halkoliiteristä, pääsi vieraat viemään kolmatta erää mielin määrin. Tällä kertaa aika ei ollut isännille suosiollinen, vaan vieraat tulivat väkisin tasoihin ja loppujen lopuksi ohi. Edes Timo Käckin kavennus ottelun lopussa ei sytyttänyt isäntiä todelliseen taistoon sarjapisteistä ja loppusummerin soidessa valotaululla oli synkät 10-11 lukemat.

- Paskottiin housuihin, tokaisi Herranen ottelun tauottua.

- Liekö viime kauden lukuisat tappiot olleet takaraivossa, kun tässä kävi näin. Tilanteessa 9-7 näki, että nyt Voima tulee väkisin ohi ja oma porukka lamaantui täydellisesti.

- Tappiosta huolimatta tästä joukkueesta löytyy potentiaalia, sen ottelun alku näytti, Herranen löysi jotain positiivista vaikean ottelun kulusta.

5 - 019:05Huovinen JarmoAnttila Mika
6 - 0 (yliv.)23:12Auravuo Tuomo, Savonlinnan Saneerauspalvelu, Forest SaimaaTuutti Henri
7 - 023:18Hirn Samuli, (A), P.KonnuAnttila Mika
8 - 0 (aliv.)28:11Ahokas AleksiHirn Samuli, (A), P.Konnu
8 - 128:32VastustajaVastustaja
9 - 135:25Hirn Samuli, (A), P.KonnuEi syöttäjää
9 - 239:37VastustajaVastustaja
9 - 339:59VastustajaVastustaja
9 - 441:45VastustajaVastustaja
9 - 542:41VastustajaVastustaja