Edustus - Kosken Dynamo (8 - 11)

Aika: 6.10.2013 17.00
Paikka: OKL-halli Savonlinna
Sarja: 2. divisioona, Kaakkois-Suomi

Top Team aloitti kautensa kotitappiolla, kun hiukan yllättäen sarjanousija Kosken Dynamo kävi nappaamassa täydet sarjapisteet Savonlinnasta lukemin 8-11. Jo ottelun alusta alkaen hivenen niskanpäälle päässyt vierasjoukkue vei ottelua koko ajan, eikä Top Team päässyt kertaakaan johtoasemaan.

top_team_13-14_003.jpgEnsimmäisen erän joukkueet taistelivat tasatahtia, mutta toisessa isäntien ote herpaantui sen verran, että vierailija pääsi nakuttamaan pallon peräti kuudesti Iiro Liskin selän taakse.

Yksi Top Teamin onnistujista oli kuitenkin nuori Samuli Hirn, joka pelasi uransa ensimmäisen aikuisten ottelun ja teki heti toisessa vaihdossaan ensimmäisellä laukauksella maalin.

- Meno oli kyllä vähän kovempaa, kuin junnupeleissä olen tottunut, mutta ihan hyvinhän tässä kestettiin vauhdissa. Eka maali kyllä maistuu hyvältä, vaikka vähän vahingossa se tulikin.

Kackin_rankkariOttelun kolmanteen erään Toppi tuli sisuuntuneena ja hetken näyttikin, että joukkueen aloittama kiri riittäisi nujertamaan hyvin pelanneen vierailijan selkärangan. Kun Timo Käck kavensi ottelun rankkarilla lukemiin 8-10, oli peliaikaa jäljellä vielä lähes erän verran. Toppi ei kuitenkaan päässyt tämän lähemmäksi ja kun turhautuminen paistoi isäntien kasvoilta, vei vieraat yllätyspisteet mennessään.

- Kausi on vasta alussa, eikä me oltu vielä valmiita illan koitokseen, Hirn löysi syyksi illan tappioon.

Top Teamin kausi jatkuu torstaina, kun Imatran Voima saapuu OKL-hallille klo 18.30.

-Petri Punnonen-

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
0 - 101:32VastustajaEi syöttäjää
1 - 107:03Hirn Samuli, (A), P.KonnuAuravuo Tuomo, Savonlinnan Saneerauspalvelu, Forest Saimaa
2 - 1 (yliv.)09:31Laakkonen JaniTuutti Henri
2 - 2 (yliv.)11:30VastustajaVastustaja
2 - 318:55VastustajaVastustaja
3 - 319:01Auravuo Tuomo, Savonlinnan Saneerauspalvelu, Forest SaimaaLaakkonen Jani
3 - 425:47VastustajaEi syöttäjää
4 - 429:12Käck Timo Ahokas Aleksi
4 - 532:10VastustajaVastustaja
4 - 633:27VastustajaVastustaja
4 - 7 (yliv.)34:11VastustajaVastustaja
5 - 7 (yliv.)35:37Ahokas AleksiKäck Timo
5 - 836:09VastustajaVastustaja
5 - 936:51VastustajaVastustaja