Top Teamin naiselle Varkauden turnauksessa voitto ja tappio

01.11.2019

Top Teamin naisten joukkue jatkoi kauttaan voitolla ja tappiolla Varkauden turnauksessa. Ensimmäisessä ottelussa Top Team kukisti Outokummun Pallon lukemin 7-4. Top Teamilla oli pieniä käynnistymisvaikeuksia pelissä, kun tilanteisiin mentiin hieman pehmeästi ja puoliteholla. Peliä hankaloitti OuPan passiivinen karvaus ja tiivis puolustus maalin edessä. Pelin edetessä palloa saatiin kuitenkin liikkeelle ja kaksinkamppailuihin tuli lisää tahtoa ja palkinnoksi siitä lopulta 7-4 voitto. Top Teamin parhaana pelaajana palkittiin Mona, joka jaksoi taistella joka tilanteessa täysillä.

Päivän toisessa ottelussa pisteet matkasivat Papakselle 3-2 tuloksella Top Teamin tiukasta loppurynnistyksestä huolimatta. Ottelu aaltoili päästä päähän molempien joukkueiden saadessa hyviä maalipaikkoja. Maalissa Noora otti muutamia mahtavia koppeja ja piti pelin tiukkana. Hyökkäyspäässä hyvistä tilanteista huolimatta palloa ei vain saatu Papaksen maaliin. Papas onnistui sumputtamaan oman maalin edustansa ja Topittarien vedot päätyivät usein päin Papaksen pelaajia ja loput vedot hoiti hyvin pelannut Papaksen maalivahti. Pelissä näkyi myös selvästi väsymys, sillä matkassa oltiin taas huiman kolmen vaihtopelaajan voimin. Peli olisi ollut kuitenkin voitettavissa, mikä jäi tietysti kaivelemaan hampaan koloon. Top Teamin parhaana pelaajana palkittiin Eerika, joka ei jättänyt tilanteita kesken ja jaksoi taistella täysillä loppuun asti.

Top Team pelaa seuraavan kerran 16.11. kotiturnauksessa liikuntahallilla. Topittarien pelit ovat klo 11.00 Jekkua vastaan ja klo 16.00 Josbaa vastaan. Tervetuloa kannustamaan!

22.12.2023Top Team toivottaa kaikille urheilun ystäville rauhaisaa joulua ja hyvää alkavaa vuotta 2024