Naiset - Voima (2 - 3)

Aika: 19.11.2016 14.00
Paikka: Lahden Suurhalli
Sarja: Naisten 2.divisioona, Kaakkois-Suomen alue (lohko 5)

Seuraavana vuorossa oli topittarille aina yhtä hankala vastus – nimittäin Imatran Voima. Ensimmäinen erä oli tasaista vääntöä. Topittaret saivat luotua lukuisia maalipaikkoja, mutta huonon sihdin ja vastustajan sinnikkään oman maalinedustan sumputtamisen johdosta palloa ei saatu maaliin. Ensimmäiselle erätauolle lähdettiin lukemista 0-0. Näissä lukemissa edettiin myös toisen erän puoliväliin saakka kunnes Voima täräytti pallon ensimmäistä kertaa topittarien maaliin. Takaiskusta ei kuitenkaan hätkähdetty, vaan pari minuuttia myöhemmin Hessun nappisyöttö tavoitti vastustajan maalinnurkille yksin jääneen Essin, jonka oli helppo siirtää pallo Voiman maaliin ja peli tasoihin 1-1! Näistä lukemista lähdettiin myös toiselle erätauolle. Kolmannen erän alussa topittarien merkkauspeli oli hieman hukassa ja Voima siirtyi 2-1 johtoon ajassa 33.19. Topittarien hyvistä yrityksistä huolimatta peliä ei saatu tasoihin, vaan erän loppupuolella Voima siirtyi jo 3-1 johtoon. Viimeisten minuuttien rynnistykset toivat tulosta ajassa 43:57, kun joukkueen jäähykuningattarenakin tunnettu Anni K. kavensi pelin 3-2 tarkalla laukauksellaan. Tasoitusta yritettiin viimeisellä minuutilla ilman maalivahtia, mutta pallosta husittiin ratkaisevilla hetkillä ohi, joten pisteet Voimalle maalein 3-2.