Flanels - Naiset (3 - 4)

Aika: 19.11.2016 12.00
Paikka: Lahden Suurhalli
Sarja: Naisten 2.divisioona, Kaakkois-Suomen alue (lohko 5)

Kauden kolmannessa ottelussa topittaret saivat vastaansa joutsalaisen Flanelsin. Hieman unisesta ottelun alusta huolimatta Hessu vei topittaret 1-0 johtoon vajaan 7 minuutin kohdalla. Erän loppupuolella päästiin kokeilemaan myös ylivoimaa, mutta muutamista hyvistä vetopaikoista huolimatta palloa ei saatu maaliin. Ensimmäisen erän viimeisellä minuutilla saadun jäähyn johdosta topittaret aloittivat toisen erän alivoimalla. Av näytti alkuun ihan hyvältä, mutta kostautui lopulta liian lepsuun maalineduspeliin ja Lauran lukuisista torjunnoista huolimatta Flanels tasoitti pelin 1-1 ajassa 16.06. Vajaa minuutti tästä ja topittarien ykköskentän työmyyrät Hessu ja Essi värkkäsivät pallon toisen kerran Flanelsin maaliin ja peli jälleen topittarien komentoon. Jotta johtoasemassa pelaamiseen saataisiin lisää jännitystä, päätti topittaret rynnätä kentälle kuuden pelaajan voimin. Tämä ei myöskään jäänyt tuomareilta huomaamatta, joten alivoima kutsui taas. Eikä Flanels jättänyt tilaisuuttaan käyttämättä, vaan tasoitti pelin ylivoimalla 2-2. Toisen erän loppupuoliskolla topittaret saivat jälleen hieman otetta pelistä, minkä ansiosta erätauolle lähdettiin topittarien 3-2 johtoasemasta. Kolmannen erän alussa topittarien puolustuksen hieman uinahtaessa Flanels onnistui jälleen tuomaan ottelun tasalukemiin. Tämän jälkeen Flanels kuitenkin otti jäähyn ja topittaret pääsivät toistamiseen kokeilemaan ylivoiman toimivuutta. Ylivoima ei tälläkään kertaa tuottanut tulosta, mutta pyörityksen jälkimainingeissa Essi iski maalin Ellun syötöstä ja peli 4-3 topittarille! Nämä lukemat saatiin kuin saatiinkin pidettyä loppuun asti, joten pisteet kotiin!