Aika: 1.3.2015 13.00
Paikka: Sport Forum, Mikkeli
Sarja: Naisten 2.divisioona, Kaakkois-Suomen alue (lohko 5)

Flanels – Top Team

Päivän ja samalla kauden viimeisessä ottelussa vastaan asettui Flanels. Luvassa ei ollut yhtään sen helpompi ottelu kuin StU:ta vastaan ainakaan sarjataulukon perusteella. Jo heti ensimmäisessä erässä kävi ilmi, että nyt olivat Topittarien jalat löytyneet ja tilanteissa taisteltiin loppuun asti. Myös pelin avaus ja karvaus toimivat todella hyvin. Kentällä oli kuin eri joukkue verrattuna päivän ensimmäiseen peliin. Ensimmäinen erä eteni molempien joukkueiden luodessa hyviä maalipaikkoja. Noora pelasi kuitenkin varmasti Top Teamin maalissa. Ajassa 13.38 Topittaret siirtyivät johtoon Heidin onnistuessa rankkarissa.

Toinen erä jatkui tasaisissa merkeissä. Flanels sai kuitenkin tehtyä seuraavan maalin ajassa 22.53. Näin ollen tilanne oli tasan.  Heti perään Flanelsille tarjottiin mahdollisuutta mennä johtoon Essin ottaessa jäähyn estämisestä. Alivoima kestettiin hyvin, mutta ajassa 26.59 Flanels pääsi siirtymään 2-1- johtoon löysästi pelatun tilanteen jälkeen. Onneksi Top Teamin tasoitusta ei tarvinnut odottaa kuin vajaa minuutti Emmin pelatessa tilanne kunnolla loppuu asti survoen pallon Flanelsin maaliin. Ajassa 28.55 Flanelsille tarjottiin jälleen mahdollisuutta siirtyä johtoon Lauran mennessä jäähylle mailan painamisesta. Onneksi Top Teamin alivoima toimi taas mallikkaasti ja takaiskuilta säästyttiin ja kolmas erä päästiin aloittamaan tasatilanteesta.

Kolmatta erää ehdittiin pelata vain kolmisen minuuttia, kun Flanels pääsi siirtymään 3-2-johtoon ja vain minuutti tästä saivat Topittaret jäähyn, koska kentällä oli liikaa pelaajia.  Flanelsille tarjottiin mahdollisuutta lisätä johtoaan. Onneksi alivoima kuitenkin kestettiin kunnialla. Ajassa 37.42 Top Team sai ensimäisen mahdollisuuden ylivoimalla ja vain 20 sekunnin ylivoiman jälkeen palloa kaivettiin jo Flannelsin maalista. Tilanne oli tasan 3-3. Ottelun loppu oli tasaista vääntöä molemmin puolin ja molemmat joukkueet halusivat selkeästi voittoa. Ajassa 43.15 Rona päätti ratkaista ottelun ja hienon nousun päätteeksi pallo Flanelsin maaliin ja johto Top Teamille 3-4. Ottelussa ei enää enempää maaleja nähty, joten taisteluvoitto Top Teamille.

Peli Flanelsia vastaan oli yksi kauden parhaista. Koko joukkue onnistui hienosti ja kentällä tehtiin niitä asioita, mitä pitikin. Tästä on hyvä jatkaa kohti ensi kautta ja jos tällaisia pelejä saadaan lisää, niin lohkon kärkisijat ovat aivan mahdollista saavuttaa ensi kaudella.