Naiset - StU (Savitaipale) (2 - 6)

Aika: 1.3.2015 11.00
Paikka: Sport Forum, Mikkeli
Sarja: Naisten 2.divisioona, Kaakkois-Suomen alue (lohko 5)


Top Team – StU

Päivän ensimmäisessä ottelussa vastaan tuli StU. Ottelu lähti etenemään aivan eri tavalla kuin oltiin suunniteltu. Peli oli ehtinyt vanhentua vasta vajaat kaksi minuuttia, kun palloa saatiin kaivaa jo ensimmäisen kerran Top Teamin maalista, kun StU:n pelaaja pääsi unohtumaan maalin takakulmalle ilman vartiointia. Shokkialun jälkeen omaa peliä ei saatu rauhoitettua, vaan pelin avaaminen oli hätäistä ja karvauskuviokin pääsi leviämään liikaa, jolloin StU:n oli helppo pitää peliä hallinnassaan. StU pääsi lisäämään ensimmäisessä erässä vielä johtoaan 2-0:aan jälleen pienen merkkausvirheen takia.

Toisen erän alussa ei maaleja nähty. Kun peli oli pelattu 23.12, tarjottiin Topittarille mahdollisuutta tasoitukseen ylivoimalla, mutta ylivoimaa ei saatu toimimaan. StU onnistui kuitenkin kuittaamaan heti Top Teamin ylivoiman päätteeksi maalin. Vain minuutti ennen toisen erän loppua StU kaunisteli lukemia vielä yhdellä maalilla.

Kolmannessa erässä Top Teamin peli alkoi vihdoin lähteä toimimaan jollain tavoin ja kentällä tehtiin niitä asioita, mistä oli sovittu ja mitä oli myös harjoiteltu. Siitä huolimatta StU pääsi lisäämään johtoaan vielä kahdella maalilla ennen kuin Topittaret saivat maalihanat auki. Pientä lohtua peliin tuotti ajassa 38.56 syntynyt kavennus maali. Emmi pääsi tykittämään kunnon lämärillä pallon maaliin Tytin tarjoillessa syötön. Melkein heti perään tarjottiin Top Teamille mahdollisuutta lisäkavennukseen ylivoimalla, mutta vieläkään ei tulosta saatu aikaiseksi, vaan vedot viuhuivat ohi tai päin maalivahtia. Ajassa 43.44 Top Team sai tehtyä vielä yhden kavennusmaalin Tytin toimesta.

Kokonaisuutena ensimmäinen peli oli kaukana onnistumisesta. Jalkoja ei vaan saatu tarpeeksi liikkeelle, 1 vs. 1 – tilanteet hävittiin lähes jatkuvasti ja pelin avaus ja karvaus olivat sekaisin. Lisäksi StU rankaisi armotta tehdyistä virheistä. Kolmannessa erässä näkyi jo kuitenkin ajoittain sitä peliä, mihin Topittaret pystyivät. Se ei kuitenkaan riittänyt voittoon ja näin ollen StU:lle kaksi pistettä 2-6-lukemin. 

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
0 - 101:59VastustajaEi syöttäjää
0 - 209:43VastustajaEi syöttäjää
0 - 325:21VastustajaEi syöttäjää
0 - 429:05VastustajaEi syöttäjää
0 - 535:43VastustajaEi syöttäjää
0 - 638:41VastustajaEi syöttäjää
1 - 638:56Ahokas EmmiKäyhkö Tytti
2 - 643:44Käyhkö TyttiVenäläinen Heidi
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
23:12Vastustaja2 min
40:25Vastustaja2 min
Torjunnat:
Joutsenniemi Laura: 0 torjuntaa
Vastustaja: 0 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
5Hämäläinen Anni
Hyökkääjä
7Huttunen Emma
Hyökkääjä
8Varis Sonja
Hyökkääjä
9Venäläinen Heidi
Hyökkääjä
11Anttonen Maiju
Hyökkääjä
12Varis Kira
Hyökkääjä
13Puhakainen Essi
Hyökkääjä
14Hartikainen Anni
Hyökkääjä
15Luukkainen Laura
Puolustaja
16Ranta Ronalynn
Hyökkääjä
20Varis Kata
Hyökkääjä
21Käyhkö Tytti
Hyökkääjä
22Ahokas Emmi
Puolustaja
27Salinen Noora
Maalivahti
28Härkönen Karoliina
Puolustaja
77Joutsenniemi Laura
Maalivahti
-Härkönen Kari
Joukkueenjohtaja
-Pitkänen Tomi
Valmentaja