Aika: 7.2.2015 15.00
Paikka: Imatran Urheilutalo
Sarja: Naisten 2.divisioona, Kaakkois-Suomen alue (lohko 5)

PHSB - Top Team

Päivän toisessa ottelussa Top Team kohtasi PHSB:n Lahdesta. Kauden aikaisemmat kohtaamiset joukkueiden kesken olivat tasaisia vääntöjä, joten sellainen oli luvassa myös tänäänkin. Ottelu lähti käyntiin molempien joukkuieden tunnustellessa tilannetta. Top Team malttoi pitää karvauksensa tiiviinä ja tämä aiheutti ongelmia PHSB:lle. Toisaalta myös PHSB:n hyvin toiminut karvaus vaikeutti Top Teamin pelin avaamista. Ottelun avausmaali syntyi ajassa 5.20. kun PHSB hyödynsi saamansa 2 vs 1 -ylivoimahyökkäyksen varmasti. Onneksi Top Teamin tasoitusta ei tarvinnut pitkään odotella, vaan heti alaoituksen jälkeen seuraavasta vaparista Heidi siirsi pallon täysin vapaana seisoneelle Tytille, joka laukoi pallon maaliin PHSB:n pelaajien katsellessa ihmeissään ympärilleen.  Vain reilun minuutin kuluttua Maiju pääsi pistämään pallon PHSB:n maaliin seuratessaan maalintekotilanteen hyvin loppuun asti. Johtomaalin jälkeen Top Teamin peli meni hieman sekaisin ja keskittyminen pääsi herpaantumaan. Onneksi Laura pelasi Top Teamin maalilla kuin muuri ja napsi pallot varmasti kiinni. Näin ollen johto saatiin säilytettyä erän loppuun asti.

Toisessa erässä Top Team pääsi avaamaan peliä paremmin valmentajien muutaman hyvän neuvon avulla. Erä oli pelillisesti tasaista vääntöä ja molemmat joukkueet saivat luotua hyvin maalipaikkoja. Topittaret onnistuivat kuitenkin maalinteossa tehokkaammin, kun Tytti pääsi laukomaan Top Teamin 1-3 johtoon ajassa 18.48. Emma tuikkasi vielä aivan erän lopussa tulostaululle 1-4-lukemat.

Kolmannessa erässä ottelu alkoi siirtyä yhä selvemmin Topittarien hallintaan, vaikka PHSB saikin muutamia hyviä malipaikkoja luotua. Pelin lopulliset 1-5-voittolukemat pääsi viimeistelemään Maiju Essin syötöstä ajassa 41.02.