Aika: 7.2.2015 13.00
Paikka: Imatran Urheilutalo
Sarja: Naisten 2.divisioona, Kaakkois-Suomen alue (lohko 5)

Top Team - Imatran Voima

Päivän ensimmäisessä pelissä Top Team kohtasi turnauksen kotijoukkueen Imatran Voiman. Muistissa pelaajilla oli joukkueiden viime kohtaaminen, joka päättyi Imatran voittoon Top Teamin ailahtelevien peliotteiden takia. Nyt oli siis kunnon revanssin paikka.

Peli alkoikin lupaavasti, sillä jo reilun kahden minuutin pelin jälkeen pallo oli ensimmäisen kerran Voiman maalissa Tytin ja Heidin nopean vaparin jälkeen. Peli lähti etenemään hyvin Topittarien hallinnassa ja Voima pääsi yrittämään muutamia nopeita vastaiskuja pitkillä palloilla. Ajassa 10.46 Imatran pitkä purkupallo pääsi yllättämään puollustuksen ja pallo päätyi lopulta Top Teamin maaliin. Aivan erän lopulla Kata, Emma ja Kira saivat kunnon pyörityksen Voiman päätyyn ja tuloksena oli 2-1 -johtomaali Emman toimesta. Erätauolle päästiin siis johtoasemissa.

Toinen erä oli yhä Topittarien pelillistä hallintaa, mutta maalipaikoista ei vain palloa saatu sisään. Voima sen sijaan käytti armotta hyödyksi maalipaikkansa, jotka se sai luotua pitkillä purkupalloillaan. Voiman maalit syntyivät 19.58 ja 24.42. Näin ollen Voima olikin siirtynyt 3-2-johtoon. Onneksi Top Teamin tasoitus tuli pikaisesti ajassa 25.05 Emmin laukoessa pallon melkein puolesta kentästä Voiman maaliin. Enempää maaleja toisessa erässä ei nähty, vaikka hyviä maalipaikkoja saatiinkin luotua, joten kolmanteen erään lähdettiin tasatilanteessa.

Erätauon aikana valmentajakaksikko teki muutamia ketjumuutoksia ja heti erän alussa ne tuottivatkin tulosta. Pakin paikalta kärkikarvaajaksi nostettu Emmi taisteli pallon itselleen vastustajan maalin takana ja tarjoili Heidille paikan pistää pallon lähes tyhjään maaliin, joten ajassa 30.32 Top Team pääsi 4-3-johtoon. Topittaret lisäsivät johtoa ajassa 35.051 Variksen sisarusten päästessä vauhtiin. Kata teki maalin Kiran toimiessa syöttäjänä. Erän puolivälissä koettiin sitten mielenkiintoisia vaiheita, kun ensin Emmi pääsi kuluttamaan jäähypenkkiä väärästä etäisyydestä. Tästä ehti kulua vain 15 sekuntia, kun Essi pääsi maalintekopaikkaan alivoimalla ja häntä jouduttiin rikkomaan rankkarin arvoisella tavalla. Essi ei harhautuksista huolimatta tällä kertaa palloa maaliin saanut, joten peliä jatkettiin tasavajaalla. Top Team onnistui hyödyntämään paremmin kentälle tullaan lisätilan ja Heidi pääsi laukomaan Topittaret 6-3- johtoon.  Maalin jälkeen Voimalle tarjottiin vielä kavennus mahdollisuutta Top Teamin ottaessa jäähyn, koska kentällä juoksenteli sitten kuusi Top Teamin kenttäpelaajaa. Onneksi Voima ei saanut kavennusta aikaiseksi. Loppusummerin soidessa tulostaululla komeilivat siis voittolukemat 6-3 Top Teamille.