Voima (Imatra) - Naiset (0 - 8)

Aika: 4.10.2014 11.00
Paikka: Sport Forum, Mikkeli
Sarja: Naisten 2.divisioona, Kaakkois-Suomen alue (lohko 5)

Kauden ensimmäiset sarjapelit pelattiin lauantaina 4.10 lauantaina Mikkelin Sport Forumilla. Ensimmäisiin peleihin lähdettiin hieman odottavin ja jännittynein tunnelmin, sillä olihan kyseessä ensimmäiset viralliset ottelut uudistuneella naisten joukkueella.

Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui Imatran Voima, joka oli välivuoden jälkeen taas saanut joukkueen kokoon naisten sarjaan. Ottelu lähti molemmilta joukkueilta käyntiin hieman varovasti ja tarkkaillen tilannetta. Ajassa 3.52 Topittaret pääsivät kuitenkin juhlimaan joukkueen kauden avausmaalia Ronan laukoessa päättäväisen nousun jälkeen taululle 0-1 johdon. Pelikellon tikittäessä eteenpäin pelin hallinta siirtyi yhä enemmän Topittarille. Ajassa 6.21 viime kauden huilaillut Tytti tuli ja täräytti taululle0-2 lukemat. Ensimmäisessä erässä ei enää maaleja nähty, vaikka paikkoja olikin Top Teamilla runsaasti. Myös Voima sai luotua muutaman hyvän vastahyökkäyksen, mutta Heidi pelasi maalissa varmoin ottein.

Toista erää oli pelattu 3.51, kun Emma seurasi maalin edustalla tilanteen varmasti loppuun ja tuikkasi pallon maaliin. Sama kenttä oli myös asialla 0-4 maalissa, kun Kira käänsi pallon kulmasta maalille ja pallo Imatran pelaajan ohjauksesta heidän omaan maaliin. Maali merkittiin omaksi maaliksi, mutta Kiralle siitä olisi syötön voinut antaa. Ajassa 24.17 Kuusamon vahvistus Katja lisäsi johtolukemat jo 0-5:een.  Toinen erä edettiin loppuun ilman lisämaaleja.

Kolmannessa erässä ajassa 32.50 pääsi myös Hämäläisen Anni maalien makuun ja Hartikaisen Anni seurasi maalien teossa perässä ajassa 32.50. Näin myös kaksi joukkueen kolmesta Annista pääsi maalien makuun.  0-7-lukemat taululle taituroivat Puhakaisen siskokset ja lopulliset 0-8-lukemat taululle viimeisteli Tytti.  Maalissa Heidi pelasi ansaitun nollapelin ja mukaan mahtui myös yksi upea supermiesloikkatorjunta. Peli alkoi alkukankeuden jälkeen näyttää melko hyvältä ja hienoa oli se, että onnistumisia sattui monelle eri pelaajalle.