C1-pojat päättivät 1. divisioonakauden voittoon

12.03.2017

Tiukka ja raskas divari kausi päättyi jatkoaikavoittoon tasaisen taiston lopuksi. Vastustaja PHSB haki myös kiivaasti voitollista kauden lopetusta ja meni johtoon 1. erän puolivälissä. Topin peli lähti liikkeelle hiukan nihkeästi ja maalipaikkoja tuhlattiin tuttuun tyyliin useamman maalin verran.

Toiseen erään saapui selkeästi pirteämpi kotijoukkue ja maalinteon aloitti Erik Söderholm Tuomas Hirnin tarkasta syötöstä. Viisi minuuttia myöhemmin Eetu Ahokas tarjoili ja Tumi teki 2-1 johto-osuman. Näissä lukemissa lähdettiin viimeiselle erätauolle.

Kolmannen erän alussa vieraat tasoittivat, mutta erän puolivälissä Eetu Ahokas ja Tumi tekivät maalin mieheen. PHSB kiri vielä erän lopulla tasoihin Erik Söderholmin rangaistuksen aikana ilman maalivahtia. Jatkoaika odotti tilanteessa 4-4.

Voittomaalin laukoi Erik Santeri Nyrhisen syötöstä ajassa 64.22.

Tehoja saivat: Tuomas Hirn (2+1), Erik Söderholm (2+0), Eetu Ahokas (1+1), Eetu Niskala (0+1) ja Santeri Nyrhinen (0+1).

Vaikka pojat voittivat puolet kauden peleistä, se ei riittänyt seitsemättä sijaa ylemmäksi ja kausi on paketissa. Parempaakin sijoitusta toivottiin, mutta 12 taitavan joukkueen sarjassa voidaan tulosta pitää kuitenkin vähintäänkin tyydyttävänä.

Pojat haluavat kiittää kaikkia tukijoita sekä kannustajia tuesta kauden aikana.

Pienen huilin jälkeen alkaa jo tulevan kauden suunnittelu!!