Imatran pelireissulta mukaan 3 pistettä

26.12.2016

Top Team – PHSB II

Kauden kolmas pelireissu suuntautui Imatralle ja ensin vastassa oli PHSB II. PHSB käytti heti ottelun alussa harhasyötön hyväkseen ja iski ensimmäisen maalin reilun parin minuutin kohdalla. Pitkään ei tarvinnut tasoitusta odotella, kun Anni H. laittoi Essin syötöstä pallon maaliin. Tästä Toppittarien maalihanat aukesivat ja pian maalin teossa vuorostaan onnistuikin Heidin syötöstä Essi. Ensimmäisen erän loppuun mennessä Anni H. iski vielä Heidin syötöistä kaksi maalia ja toiseen erään lähdettiin tilanteesta 4-1. Toisessa erässä Toppittaret eivät onnistuneet hyvästä pyörityksestä huolimatta toimittamaan palloa maaliin saakka. PHSB sai kuitenkin kavennettua tilanteen 4-2. Myöskin heti kolmannen erän alussa PHSB onnistui yllättämään ja iski kolmannen maalinsa. Tämä ei kuitenkaan Toppittaria lannistanut, sillä pian Heidi teki maalin Anni H:n syötöstä ja melkein heti perään onnistui taas Essi maalinteossa Heidin syötöstä. Vielä ottelun lopussa PHSB sai tehtyä neljännen maalinsa ja ottelu päättyi lukemin 6-4 Toppittarien voittoon.

Pistenaiset:
Anni H. 3+1
Heidi 1+4
Essi 2+1

Hatsina II – Top Team

Toisen ottelun vastus oli Hatsina II. Hatsina onnistui tekemään ottelun ensimmäisen maalin heti erän alussa. Eikä mennyt kauan kun Hatsina teki toisenkin maalin ja tilanne oli 2-0 ensimmäisen erän loppuessa. Toinen erä lähti puolestaan käyntiin Toppittarien maalilla, kun Elina iski pallon maaliin Reetan syötöstä. Toisen erän aikana Toppittaret tasoittivat pelin Heidin tehdessä maalin Essin syötöstä. Viimeiseen erään lähdettiinkin tilanteesta 2-2. Muutaman minuutin jälkeen Hatsina teki kolmannen maalinsa ja siirtyi johtoasemaan, mutta ei mennyt kauaa kun Hessu tasoitti pelin. Seuraavaksi Hatsina onnistui taas pääsemään johtoasemaan neljännellä maalillaan, mutta taaskaan johtoasema ei kauaa kestänyt kun Essi iski tasoitus maalin Reetan syötöstä. Viimeisen erän loppu olikin tiukkaa taistelua loppuun saakka, mutta kumpikaan joukkue ei onnistunut ratkaisemaan peliä ja peli päättyi tasapeliin lukemin 4-4.