Naisille voitto ja tappio tuliaisina Lahden reissulta

28.11.2016

Flanels – Top Team

Kauden kolmannessa ottelussa topittaret saivat vastaansa joutsalaisen Flanelsin. Hieman unisesta ottelun alusta huolimatta Hessu vei topittaret 1-0 johtoon vajaan 7 minuutin kohdalla. Erän loppupuolella päästiin kokeilemaan myös ylivoimaa, mutta muutamista hyvistä vetopaikoista huolimatta palloa ei saatu maaliin. Ensimmäisen erän viimeisellä minuutilla saadun jäähyn johdosta topittaret aloittivat toisen erän alivoimalla. Av näytti alkuun ihan hyvältä, mutta kostautui lopulta liian lepsuun maalineduspeliin ja Lauran lukuisista torjunnoista huolimatta Flanels tasoitti pelin 1-1 ajassa 16.06. Vajaa minuutti tästä ja topittarien ykköskentän työmyyrät Hessu ja Essi värkkäsivät pallon toisen kerran Flanelsin maaliin ja peli jälleen topittarien komentoon. Jotta johtoasemassa pelaamiseen saataisiin lisää jännitystä, päätti topittaret rynnätä kentälle kuuden pelaajan voimin. Tämä ei myöskään jäänyt tuomareilta huomaamatta, joten alivoima kutsui taas. Eikä Flanels jättänyt tilaisuuttaan käyttämättä, vaan tasoitti pelin ylivoimalla 2-2. Toisen erän loppupuoliskolla topittaret saivat jälleen hieman otetta pelistä, minkä ansiosta erätauolle lähdettiin topittarien 3-2 johtoasemasta. Kolmannen erän alussa topittarien puolustuksen hieman uinahtaessa Flanels onnistui jälleen tuomaan ottelun tasalukemiin. Tämän jälkeen Flanels kuitenkin otti jäähyn ja topittaret pääsivät toistamiseen kokeilemaan ylivoiman toimivuutta. Ylivoima ei tälläkään kertaa tuottanut tulosta, mutta pyörityksen jälkimainingeissa Essi iski maalin Ellun syötöstä ja peli 4-3 topittarille! Nämä lukemat saatiin kuin saatiinkin pidettyä loppuun asti, joten pisteet kotiin!

Hessu 2+1
Essi 2+0
Anni K. 0+1
Ellu 0+1

Top Team – Voima

Seuraavana vuorossa oli topittarille aina yhtä hankala vastus – nimittäin Imatran Voima. Ensimmäinen erä oli tasaista vääntöä. Topittaret saivat luotua lukuisia maalipaikkoja, mutta huonon sihdin ja vastustajan sinnikkään oman maalinedustan sumputtamisen johdosta palloa ei saatu maaliin. Ensimmäiselle erätauolle lähdettiin lukemista 0-0. Näissä lukemissa edettiin myös toisen erän puoliväliin saakka kunnes Voima täräytti pallon ensimmäistä kertaa topittarien maaliin. Takaiskusta ei kuitenkaan hätkähdetty, vaan pari minuuttia myöhemmin Hessun nappisyöttö tavoitti vastustajan maalinnurkille yksin jääneen Essin, jonka oli helppo siirtää pallo Voiman maaliin ja peli tasoihin 1-1! Näistä lukemista lähdettiin myös toiselle erätauolle. Kolmannen erän alussa topittarien merkkauspeli oli hieman hukassa ja Voima siirtyi 2-1 johtoon ajassa 33.19. Topittarien hyvistä yrityksistä huolimatta peliä ei saatu tasoihin, vaan erän loppupuolella Voima siirtyi jo 3-1 johtoon. Viimeisten minuuttien rynnistykset toivat tulosta ajassa 43:57, kun joukkueen jäähykuningattarenakin tunnettu Anni K. kavensi pelin 3-2 tarkalla laukauksellaan. Tasoitusta yritettiin viimeisellä minuutilla ilman maalivahtia, mutta pallosta husittiin ratkaisevilla hetkillä ohi, joten pisteet Voimalle maalein 3-2.