2. divisioonan runkosarjan viimeisistä otteluista Savonlinnaan voitto ja tappio

11.03.2023

Stars vieraili Heinolassa SB Heinolan vieraana ja taisteli hienosti voitosta aina ottelun loppuhetkille saakka. Kahdella kentällisellä reissuun lähtenyt joukkue oli vielä viisi minuuttia ennen loppusummeria tasatilanteessa 2 - 2, mutta joutui taipumaan lukemin 3 - 2. Maalin teossa onnistuivat Eetu Niskala ja Juho Kaasalainen.

Edustuksen matka suuntautui Mikkeliin Saimaa Stadiumille Löysätempon vieraaksi. Vaikka ottelussa ei sarjatilanteen kannalta ollut enää merkitystä, oli se oivallinen tilaisuus hioa joukkueen peliä. Ensimmäinen erä oli tasasaista ja hiukan ponnetonta vääntämistä ja erä päättyi lukemiin 2 - 2. Erätauolla kopissa valmennus kehotti poikia pelaamaan omalla tasollaan ja sitten mentiin. Toinen erä kirjattiin Edarille lukemin 7 - 1 erän päättyessä tilanteeseen 3 - 9. Kolmannessa erässä vielä kaunisteltiin lukemia Edustuksen viedessä kamppalilun lopulta         4 - 13. Runkosarjassa Edustus teki 204 maalia, omiin meni 90. Pörssikärki Saukkosen saldoksi kertyi peräti 64 tehopistettä.

Onnistujia oli jälleen useita: Elmeri Saukkonen (4+0), Kaapo Niemelä (1+2), Samuli Hirn (1+2), Erik Söderholm (0+3), Eetu Ahokas (2+0), Timo Käck (2+0), Jani Laakkonen (1+1), Tuomas Hirn (0+2), Roni Paajanen (1+0), Aleksi Lyytikäinen (1+0), Juho Anttonen (0+1).

Edustuksen seuraava ottelu on Savonlinnan Liikuntahallilla torstaina 16.3. Tuon välieräottelun vastustaja selviää ensiviikon alussa.