Edustuksen voittoisa Sysmän matka

10.10.2022

Lauantaina 8.10. Top Team Edustus matkasi Sysmään pelaamaan. Vastassa konkareiden vetämä BB-88. Ja hyvinhän he ottelun aloittivat siirtyen 1 - 0 johtoon ensimmäisellä peliminuutilla. Se oli hyvä herätys bussimatkan jälkeen ja Edarin pojat saivat liikettä jalkoihin vieden erän lukemin 1 - 3.

Toisessa erässä ero kasvoi isäntien tehdessä kaksi maalia vieraiden viittä vastaan. Kolmannessa erässä lukemia vielä kaunisteltiin Edustuksen ottaessa pisteet Päijänne Areenalla lukemin  4 - 12. Joukkueen tasapainoiset suoritukset saivat jatkoa ja peli näyttäisi kulkevan mukavasti. Seuraava ottelu on Liikuntahallilla 15.10. ja vastassa Savitaipaleen Urheilijat. Ottelu alkaa tuttuun tyyliin klo 18.00. Tervetuloa mukaan kannustamaan Edustusta eteenpäin.

Tilastoihin pääsivät: Kaapo Niemelä (3+1), Samuli Hirn (2+2), Elmeri Saukkonen (1+2), Timo Käck (2+1), Tatu Saariniva (1+2), Santeri Nyrhinen (1+1), Eetu Ahokas (1+1), Elmeri Hietanen (1+0) ja Tuomas Hirn (0+1).