Edustus voitti Haminan keskiviikkona

24.03.2022

Harvoin on pelattu salibandya keskellä viikkoa, mutta nyt useiden siirtojen jälkeen SBS Hamina saapui Liikuntahallille keskiviikkona. Hamina on ollut Edustukselle hankala vastusta edellisissä peleissä, joten pientä jännitystä oli havaittavissa ennen ottelua. Ensimmäinen erä lahti kuitenkin tehokkaasti käyntiin ja viiden pelatun minuutin jälkeen taululla 3 - 0 lukemat kotijoukkueelle. Hamina kuitenkin tiivisti peliä ja ensimmäiselle erätauolle päästiin  numeroista 3 - 1.

Toisessa erässä vauhtia ja maaleja riitti Edustuksen kuitenkin säilyttäessä johdon muutamalla maalilla ja tauolle lukemista 8 - 4.

Kolmannessa maaleja mätettiin vuorovedoin kunnes Edustus repäisi erän lopussa ja voitti ottelun lukemin 14 - 8. Pieniä rangaistuksia jaettiin yhteensä kuusi kappaletta, joista neljä Edustukselle. Ottelussa riitti vauhtia alusta loppuun, vaikka Edustuksen pojilla alkoi lopussa hiukan näkyä tiukka pelirupeama, joka jatkuu vielä sunnuntaina Vierumäellä SB Heinola Akatemiaa vastaan. Santulle kertyi torjuntoja 37 ja vastakkaisessa päädyssä 21 kpl, joten töitä riitti.

Koko joukkue suoriutui mallikkaasti ja tehokkaina olivat Elmeri Saukkonen 4 + 1, Tatu Saariniva 4 + 1 ja Erik Söderholm 3 + 0.