Edustuksella voittoisa aloitus keväälle

13.02.2022

Vähän poikia jännitti pitkän pelitauon jälkeen, mutta innokkaina mentiin kentälle. Vastassa tuttu porukka ja hyvä sellainen: Löysätempo Mikkelistä ja sarjataulukossa Edustuksen perässä neljäntenä. Ensimmäisen erän jälkeen alkoi suunta löytyä ja ensimmäiselle erätauolle lähdettiin mukavissa 5 - 1 lukemissa. Toisessa erässä pojat innostuivat laukomaan vauhdin kiihtyessä ja vastustajan verkko heilui peräti viisi kertaa ja toiselle tauolle numeroista 10 - 4.

Vaikka kotijoukkueen vauhti kiihtyi välillä laukalle asti ja maltti meinasi unohtua, oli Löysätempo melkoisen aseeton pelissä. Loppusummerin soidessa taululla komeilivat voittolukemat 19 - 5. Varsinkin "vanhat herrat" Käck ja Laakkonen olivat pelipäällä. Maalivahti Tuovinen sai hyvän pelin lisäksi syöttöpisteen hienosta läpiheitosta. Onnistumisia tuli taas laajalla rintamalla ja Jere Raninen onnistui hienosti ensimmäisessä aikuisten pelissään.

Merkintöjä saivat: Kaapo Niemelä (4+3), Timo Käck (3+3), Elmeri Saukkonen (4+1), Jani Laakkonen (2+2), Tatu Saariniva (3+0), Tuomas Hirn (0+3), Samuli Hirn (1+1), Juho Kaasalainen (0+2), Elmeri Hietanen (1+0), Erik Söderholm (1+0), Santtu Tuovinen (0+1), Rasmus Pasanen (0+1), Eetu Ahokas (0+1) ja Santeri Nyrhinen (0+1).

Edustus on tehnyt tällä sarjakaudella jo 144 maalia, omiin on mennyt 66 ja maaliero peräti 77 plussalla.

19.02. pelataan seuran sisäinen koitos, jossa Edustusta isännöi Top Team Stars. Tervetuloa vauhdikkaaseen peliin.