Melkoinen ilotulitus Edustuksen ottelussa

19.12.2021

Lauantaina Liikuntahallille saapui pienellä ja junioripitoisella kokoonpanolla Saipa Akatemia, sillä rosterista puuttuivat päällekkäisten otteluiden vuoksi kokonaan A ja B-junnut. Matkaan oli otettu kehittyviä kykyjä C-junnuista sekä muutama täysi-ikäinen peluri, yhteensä kahden kentällisen verran.

Alusta asti tahdin määräsi Edustus, joka latoi jo ensimmäiseen erään 13 maalia. Välillä vastustaja pääsi hätyyttelemään maalissa ollutta Rami Heiskasta kahden maalin verran ja tauolle mentiin lukemista 13 - 2.

Toisessa erässä vauhti hiukan laski Edarin tehdessä seitsemän maalia ja Saipa kaksi. Välillä tuntui kotijoukkueen pelureita kiinnostavan maalin teko kurinalaista joukkuepeliä enemmän.

Kolmanteen erään ei enää paljon jännitettävää jäänyt ja ymmärrettävästi jo hiukan väsähtänyt vastustaja antautui vielä yhdeksän kertaa onnistuen itse kerran ja loppulukemat 29 - 5 toivat tarpeelliset kolme sarjapistettä pohjaksi kevään otteluille. Vastustajan maalivahdille kertyi 50 torjuntaa ja siihen kun lasketaan tehdyt maalit, oli miehellä melkoinen työmäärä illan aikana. Parhaansa yrittivät Saipan junnutkin, mutta vielä oli kyyti kylmää tulevaisuuden taitureille.